Aktywne Wpisy

TfarukBartus +31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Korba112 +118
Moje najbardziej traumatyczne wezwanie w życiu.
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny

#perfumy
źródło: comment_1633871361rhhY2uNEegKRPgS66PNQIm.jpg
Pobierz@Zimnok: Mozliwe ze to byly wytyczne dla jednego sklepu, albo juz tę akcję skonczyli, bo fakt - od tego momentu jak to uslyszalem, to nie przyszedlem ani razu. Posnania w Poznaniu. Chyba nawet takie kartki tez byly wywieszone, ze testery podaje tylko sprzedawca.
Zjawial sie od razu i nie mozna bylo odgonić
Ja wchodzilem w dni robocze, po pracy gdzie w salonie hulał wiatr.
W momencie kiedy podskakuje do Ciebie babka i mowi, ze nie mozna brac, tylko ona bedzie pokazywac bo covid, to co mialem zrobic. Podziekowalem i idę do przyjaznych sklepow
Czasami 4 ekspedientki w douglasie męczyły mnie i pytały jaki zapach chce sprawdzić i czy mi psikac
A w sephorze git, sam sobie sprawdzałem i nie truły d--y