Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
jatutylkopacze +189
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz

@Zgrywajac_twardziela @Ayshe @kgradobicie @sweetmuffin27 @kostniczka @Cecill @konspiracja @BarkaMleczna @papier96 @butterfly
Druga sprawa, że trochę się boję zabiegów, które są na zawsze. Wiem, że i w przypadku wazektomii i sterylizacji są one w pewnym stopniu odwracalne ale czuję jakiś dyskomfort i strach,
Jakie są przeciwskazania? Może dojść do zatrucia organizmu miedzią? Nie u wszystkich działają dobrze wszystkie fazy detoxu w wątrobie, więc z czasem mogłoby dojść do akumulacji miedzi w organizmie.
@Sandrinia
Nie do końca. Bardzo mały, ale jednak jakiś procent skarży się po wazekotomii np. na przewlekłe pobolewanie. To jest bardzo wrażliwe (i ruchliwe) miejsce.
Niestety nie wiem czy może dojść do zatrucia miedzią, nie wiem czy ilość miedzi z której zbudowana jest ta wkładka może być w ogóle szkodliwa. To nie jest jedyna wkładka miedziana na rynku, bo takie istnieją już od wielu,
W ogóle zaskoczony jestem, że sama miedź może być tak skuteczna.
A jak to działa wyjaśnia ten cytat (choć dla mnie to dalej kosmos ;p):
Mi też mówili, że mam pcos i że mam wysokie ryzyko poronienia i trudności z zajściem w ciążę, ale nie chcę na tym za bardzo polegać ;p