Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +132
Nic dodać nic ująć. Nadeszły tak dziwaczne czasy, że pójście ze 2 razy w miesiącu do divy: z solidnym serwisem, dobrymi opiniami na Garsonierze i opcją GFE za około 400-500 złotych - nawet w takiej Warszawie, wychodzi dla facetów taniej i bardziej satysfakcjonująco niż zabawa w randkowanie i związki xD
Mało tego, wbrew krążącym stereotypom ryzyko przeniesienia choroby wenerycznej, jakichś bakterii, wirusów, pasożytów czy grzybów jest paradoksalnie niższe niż w przypadku tinderówek
Mało tego, wbrew krążącym stereotypom ryzyko przeniesienia choroby wenerycznej, jakichś bakterii, wirusów, pasożytów czy grzybów jest paradoksalnie niższe niż w przypadku tinderówek
źródło: temp_file7593803852371630025
Pobierz
olito +467
#pogoda #l-------------j
źródło: temp_file1790505767563884402
Pobierz

Ech, pograłbym sobie teraz na takim monitorze w klasyki z początku XXI wieku XD
#ciekawostki #gry #technologia #retrogaming #humorobrazkowy
źródło: comment_1633855868qZ6nFLqsjWXxYgbw6SOvVs.jpg
Pobierz@Quimeen: Wystarczyłoby nie brnąć w tak surowe same "pixele" a stosować podobny efekt graficznie. Ale wszyscy brną w łatwizne i dziś sie wielu wydaje że dawniej była właśnie taka pixeloza surowa a to nieprawda
@CJzSanAndreas: mam dokładnie takie same spostrzeżenia
@geuze: no ok ale nie róbmy porównania zwykłych monitorów do monitorów dla profesjonalistów. Nowoczesny, dedykowany ekran dla grafików czy fotografów ze sprzętową kalibracją nie zaczyna się od 1k tylko od 5-7k. Rzecz w tym, że dawniej kupowałeś CRT i miałeś go do wszystkiego i naprawdę dawał radę. Obecnie jak chcesz grać serio kompetytywne i równocześnie obrabiać
@Bonwerkz: masz rację, ale nie dlatego, że CRT były dobre, tylko wymagania były mniejsze. Teraz w monitorach dla graczy masz 4k i 144Hz... Jakie miałeś wtedy rozdzielczości, pingi itd.? Żeby mieć 100Hz+ to taki monitor pracował w SVGA maks. Tak samo były też monitory dedykowane do obróbki cyfrowej i video, tylko w ogóle więcej się
@L3gion: dokładnie tak - do pracy z grafiką i video CRTki też kosztowały fortunę ¯\_(ツ)_/¯ Ja pamiętam, że miałem jakiś ViewSonic za prawie 2000PLN bo ojciec sięwykosztował i te wszystkie LG, które mieli znajomi nawet nie dorastały mu do pięt.