Aktywne Wpisy
JaX92 +130
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +139

#polityka
źródło: comment_1633624870h6RkqJQkk7rAGDTTovtSeG.jpg
PobierzJa tylko przypomnę, kto protestowął najgłośniej i nazywał jeszcze za życia urzędującego prezydenta zdrajcą.
https://www.youtube.com/watch?v=oV4VtEP03B4
Komentarz usunięty przez autora
@szczesc_borze: To już było sporo lat temu, ale o ile dobrze pamiętam to były mocne dyskusje, czy Lech Kaczyński miał konstytucyjne prawo nie ratyfikować traktatu. Korzystano z Art. 90 Konstytucji:
@szczesc_borze: I dlatego musiał zginąć. ONR się nie p------i w tańcu.
Polecam od Sekcji 2:
"POSTANOWIENIA DOTYCZĄCE WSPÓLNEJ POLITYKI BEZPIECZEŃSTWA I OBRONY"
Teoretycznie, mowa jest o misjach zewnętrznych, ale poszczególne zapisy, zwłaszcza ostatni, który zaznaczyłem były już dawno przez prawników wskazywane
źródło: comment_1633641067AQp67wqFOROm4ppuXmHFff.jpg
Pobierz1. W ramach decyzji przyjmowanych zgodnie z artykułem 28b, Rada może powierzyć
przeprowadzenie misji grupie Państw Członkowskich, które wyrażątakąwolęi które
dysponujązdolnościami wymaganymi dla tej misji. Te Państwa Członkowskie, wspólnie
z wysokim przedstawicielem Unii do spraw zagranicznych i polityki bezpieczeństwa,