@cin123654: Przecież każdy Far Cry miał fabuły na 15h. Drugie 15 dobijałeś odbijaniem posterunków, wspinaczkami na wieże i lootowaniem pierdół do craftowania ekwipunku.
@cin123654: gdyby można było kupić książkę do far kraja, która by jasno opisała jak masz grać, to pierwszy byś bronił, że to nie ,,gra od A do B na 13h" xD
Masz cyfrową wersję :) - ale spoko z FC nie mam problemu - wiem że to nie gra dla mnie, więc nie kupuję i nie czuję się oszukany :-) - bo bym się wkurzył wydając 250 zł na 13h gry :D
@cin123654: Widze,ze nie grales w poprzednie części każda część ma sekretne zakończenie i mozna juz w 15 minut przejść. CP to krap i jeszcze gorsze gowno od Far cry
@mamajasia12: NIe grałem bo wiem że FC nie jest dla mnie, i nie mam problemu że wydaje 250 zł na grę z której nie będę zadowolony. Tylko dziwie się że nagle ludzie nie narzekają że gra za 250 zł jest na 13h
@Exenex: Nie mam problemu ( co nie którzy ) że nagle mnie ktoś tam jakiś reżyser oszukał. Wiem że jakaś gra nie jest dla mnie to jej nie kupuję :) (np fifa dla mnie zrobiła się strasznym kapciem i jej nie brałem ). Najgorszy właśnie jest ten płacz, że niby oszukali ( ale można było zwrócić ) ale płakać trzeba...
@Exenex: Kolejne test wycięty z kontekstu, bo wklejałem na DC posty już wcześniej, i wcześniej mówiłem że pochodzą z różnych forów :D więc sory bejbe :D
@cin123654: bo nie oszukali w przeciwieństwie do badoskiego i reszty kłamców z cdpr XD było wiadome czym FC będzie i właśnie tym jest, w przeciwieństwie do crapa ;)
Ktoś narzekał że CP0277 jest krótki, a tu taki nowy FC6 - 13 h :D To chyba trzeba ponarzekać na nowość od UBI że robi krótkie gry
#cyberpunk2077 #farcry6 #gry
Przecież każdy Far Cry miał fabuły na 15h.
Drugie 15 dobijałeś odbijaniem posterunków, wspinaczkami na wieże i lootowaniem pierdół do craftowania ekwipunku.
Masz cyfrową wersję :) - ale spoko z FC nie mam problemu - wiem że to nie gra dla mnie, więc nie kupuję i nie czuję się oszukany :-) - bo bym się wkurzył wydając 250 zł na 13h gry :D
@cin123654: gdybyś nie miał problemu, to byś nie poczuł potrzeby napisania tych głupot xD
źródło: comment_1633624235ZJlS5SLKcYxcP1jaie0ZZo.jpg
PobierzJak już sprawdzać to na tej samej stronie.
22h dla CP v 13h dla FC6
oraz
59h dla CP v 22H dla FC6 z EXTRAS ( 2.5 raza więcej w CP )
@mamajasia12: Wiem że w FC6 najszybsze zakończenie jest po 1h gry, a w CP po około 20h :-)
źródło: comment_1633625151CSwDCkr23uXfys898JVLB0.jpg
Pobierzźródło: comment_16336256373aym2DCwef7Y8Ju2kKt2zY.jpg
Pobierz