Aktywne Wpisy
ATAT-2 +61
Nawiązując do wczorajszej dyskusji o pijanych kierowcach (i tradycyjnie atakowania 'złego prawa') napiszę swoją niepopularną opinię - dopuszczalna ilość alkoholu we krwi dla kierowców powinna wynosić 0 promili (słownie - zero).
Czy naprawdę tak trudno jest niektórym wytrzymać bez alko nawet w małej ilości? Tak trudno zaplanować nie spożywanie gdy akurat będziemy autem jechać? Zjeść obiad bez piwa w zestawie (tak wiem wiem 'na zaaaachodzie to piją wino i p--o a
Czy naprawdę tak trudno jest niektórym wytrzymać bez alko nawet w małej ilości? Tak trudno zaplanować nie spożywanie gdy akurat będziemy autem jechać? Zjeść obiad bez piwa w zestawie (tak wiem wiem 'na zaaaachodzie to piją wino i p--o a
źródło: image
Pobierz
OrzechowyDzem +391
źródło: auVkWpzsxwfB5Sj2
Pobierz

Próbowałem wykorzystać codemagic.io, ale ios to nie android i nie ma kopiuj - wklej *.apk i działa. Chyba, że jakoś się da, a ja nie wiem?
Jak to rozegrać?
Będzie działało, jak na wirtualnej maszynie postawię jakiś MacOs, podłączę telefon przez usb?
@virnik: tak, twoja apka zostanie podpisana tymczasowym, deweloperskim certyfikatem z terminem wygasniecia <7dni, czy jakos tak. Tylko musisz miec xcode i pochodne narzedzia
@virnik: kiedyś tak się robiło tyle że z wersji na wersję coraz trudniej tak zrobić żeby macos ruszył i działało dobrze usb. Poszukaj 'vmware unlocker' tyle że licz się z tym że nie będziesz mieć akceleracji sprzętowej i będzie wyczuwalny lag nawet przy pisaniu i prostym klikaniu. Mnie to doprowadzało do pasji.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/mac-mini-intel-i5-16gb-ssd-500gb-wersja-late-2012