Aktywne Wpisy

PSY_DELIC +61
Promilus +539
Jak byłem dzieciakiem to marzyła mi się praca w kiosku. Do najbliższego miałem 6 kilometrów i minimum raz w miesiącu jeździłem rowerem po nowe CD Action - a nawet nie miałem komputera, w gierki grałem w szkolnej świetlicy. Mama przy okazji zakupów pamiętała o Kaczorze Donaldzie, a gdy byłem trochę większy to jarałem się czasopismami popularno-naukowymi, Bravo Sport, a nawet codziennymi gazetami. W domu 5 kanałów telewizyjnych, oczywiście zero Internetu, a w
źródło: temp_file5015208853377837864
Pobierz

#wrc #rajdy #motorsport #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
I na jednym odcinku był przejazd przez mostek.
I ja ten mostek zawsze przejeżdżałem na drugim biegu, bez gazu, bo był bardzo wąski.
I widziałem jak Hołek śmignął przez ten mostek praktycznie go przeskakując. Obstawiam że z 80km/h
@czerwony_bizon: widzialem takie akcje w Czechach. Jak tam rozstawia calodniowy piknik to dobrze sie odpalaja ;) Co do Niemiec to wlasnie taka miejscowke obralismy. Troche dalej od tlumow, bylo tylko pare osob, zero safety wiec mozna bylo stac blisko trasy. Z kolei jak pojechalismy na Panzerplatte i widzialem ten tlum ludzi jak
źródło: comment_163319845378PLOejw1r36Err2M7iX9u.jpg
PobierzObejrzyj Isle of Man TT to tez zmienia perspektywe, tam tam prują 330km/h przez miasto jak popelnia blad to laduja na murku .