Aktywne Wpisy

hansoloxd +402
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz
Snowflake_ +9
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 79.1% (469)
- 11%-30% 10.6% (63)
- 31%-50% 1.9% (11)
- 51%-70% 8.4% (50)

https://www.facebook.com/100044333264548/posts/405298584291247/ #antynatalizm
"Nie żałuję… bo Bóg wybrał właśnie to, co głupie w oczach świata, aby zawstydzić mędrców, wybrał to, co niemocne, aby mocnych poniżyć. Maciuś swoją cichą obecnością uczył nas, czym jest prawdziwa miłość. Nic w zamian nie dawał, tylko był i uczył. Uczył pokory – codziennie musieliśmy przełamywać zmęczenie i zniechęcenie, żeby się nim zajmować."
"Mam nadzieję, że wyniesie z domu, że tym chorym i bezradnym trzeba się opiekować; że może
I całe szczęście. Dzięki Bogu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli jednak pustynne bajki?
@ciemnienie: a jak ktoś n--------a SWOJE powtarzam SWOJE dziecko to ma mieć w dupie? Uważam że zrobili straszną krzywdę temu chłopcu, bo właśnie widzę go jako drugiego człowieka a nie ICH syna
Uważać możesz sobie co chcesz. Nie ma to żadnego znaczenia, oprócz polechtana twojego ego i tylko dlatego to robisz. To była ogromnie trudna decyzja tej rodziny. Po prost uznali, że tak będzie lepiej. Może mieli nadzieję, że z dziecem nie będzie tak źle, że da się mu pomóc. Taka decyzję podjęli. Jestem
Ale przez to że sama pisze o tym, ze córka musiala przedwcześnie dorosnąć i straciła bezcenny czas w dzieciństwie to aż się we mnie gotuje. Okrutnicy. Bez żadnej empatii wobec własnego dziecka.
Komentarz usunięty przez autora