Aktywne Wpisy

Ytarka +139
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Sriracha +234
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz

https://www.facebook.com/100044333264548/posts/405298584291247/ #antynatalizm
"Nie żałuję… bo Bóg wybrał właśnie to, co głupie w oczach świata, aby zawstydzić mędrców, wybrał to, co niemocne, aby mocnych poniżyć. Maciuś swoją cichą obecnością uczył nas, czym jest prawdziwa miłość. Nic w zamian nie dawał, tylko był i uczył. Uczył pokory – codziennie musieliśmy przełamywać zmęczenie i zniechęcenie, żeby się nim zajmować."
"Mam nadzieję, że wyniesie z domu, że tym chorym i bezradnym trzeba się opiekować; że może
I całe szczęście. Dzięki Bogu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli jednak pustynne bajki?
@ciemnienie: a jak ktoś n--------a SWOJE powtarzam SWOJE dziecko to ma mieć w dupie? Uważam że zrobili straszną krzywdę temu chłopcu, bo właśnie widzę go jako drugiego człowieka a nie ICH syna
Uważać możesz sobie co chcesz. Nie ma to żadnego znaczenia, oprócz polechtana twojego ego i tylko dlatego to robisz. To była ogromnie trudna decyzja tej rodziny. Po prost uznali, że tak będzie lepiej. Może mieli nadzieję, że z dziecem nie będzie tak źle, że da się mu pomóc. Taka decyzję podjęli. Jestem
Ale przez to że sama pisze o tym, ze córka musiala przedwcześnie dorosnąć i straciła bezcenny czas w dzieciństwie to aż się we mnie gotuje. Okrutnicy. Bez żadnej empatii wobec własnego dziecka.
Komentarz usunięty przez autora