Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

zielonka18 +640
test - nie plusowac
źródło: image_picker_7F204404-45F0-453C-9775-C3ED0C5B1330-20837-0000103D99B10C12
Pobierz

https://allegro.pl/oferta/rower-gravel-ns-bikes-rag-1-m-51cm-apex-hydro-fv-11187851352
https://www.decathlon.pl/p/rower-przelajowy-rcx-van-rysel-grx-1x/_/R-p-324261
#gravel #szosa #rower
Jak Cię stać, żeby przepłacać za markę i być olewanym z reklamacją to bierz Raga xD
Najlepiej jakbys sie przejechał na jednym i drugim i sobie porownal
@tomciobe8: No dla amatora to różnica będzie jeszcze bardziej odczuwalna :) W NS bikes masz znacznie bardziej gravelową pozycję. Krótszą ramę, bardziej 'zwinny' rower. W Van Ryselu masz pozycję bardziej szosową, sportową. Jak nie jesteś przyzwyczajony do szosy, to na Ragu będzie Ci się jeździć początkowo dziwnie, na van ryselu dziwnie i niewygodnie.
Natomiast poczytaj o gwarancji w rowerach 7anna, bo tak
Jeżeli gwarancja w 7anna nie działa to RAG odpada, mam dość bujania się z takimi firmami.
Ja mam raga, ale nie musiałem jeszcze na szczęście nic nigdy reklamować. Ale czytałem trochę jak ludzie reklamowali pękniętą ramę w rondo, i odsyłali im inny rower, też z pękniętą ramą i też używany. Więc generalnie lepiej mieć świadomość (ja nie miałem), że firma nie podchodzi do gwarancji zbyt poważnie i niestety niektóre historie kończyły się dopiero na drodze sądowej.
W rowerze nie tylko opony odpowiadają za komfort. Przełaj
Druga rzecz, w obecnej sytuacji na rynku, jak CI rower nie siądzie, to na starcie następnego sezonu sprzedaż go z minimalną stratą, albo nawet z zyskiem (chyba, że nagle rynek się uleczy, ale się nie zapowaida taka
@diarrhoea:
@diarrhoea: Oprócz wyzwisk masz jakieś argumenty? W ogóle widziałeś kiedyś przełaja? xD
Widziałem, jeździłem :)
Z argumentów to np. to, że kłóciłeś się ze mną, że mój gravel wcale nie ma krótszej ramy niż moja szosa xD Albo to o klejeniu xD Dla mnie jesteś pajacem strasznym ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z dużą napinką, małą wiedzą.