Aktywne Wpisy

LamajHarma +226
Ludzie dostają jakiegoś smsa, którego mogą zignorować, ale zachowują się tak jakby im k---a alert rcb wysyałał ludzi pod dom, którzy dzwonią im domofonem o 3 nad ranem xD K---a problemy pierwszego świata - dostałem sms na telefon chlip chlip :(
#alertrcb
#alertrcb

oyvsed +90
Akurat jak chce się napić wódki, to musiał się pojawić ten stary powykrecany dziad, żeby k---a karmić gołębie. K---a 500 metrów dalej jest park z jeziorem o można k---a kaczki karmić, można wróbelkom rzucić ziarno, na c--j k---a te j----e szczury karmić
źródło: 1000004028
Pobierz

![Mężczyźni "dopłacają" do emerytur kobiet? O tym się nie mówi [OPINIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c2857f486485bc7ff8724128fb280bd40476b06dddfce5c00bb261d22ad407a1,q80.jpg)

źródło: 20260706_111804
PobierzAle to głównie zasługa turystów z jakiejś w*rszawki czy Krakowa a nie lokalsi bo syf jest tylko na tych bardziej popularnych na które pchają się przyjezdni
Ręka by mi uschła jakbym na łonie natury wyrzucił butelkę / puszkę / peta / cokolwiek.
Mi sie w glowie nie miesci jak mozna tak poprostu cos wyzucic w krzaki lub na ziemie.
@kopawdupeswiniom: Nie do końca, bo ten plastik jednak by tam już został.
@Famine: @telemach20: Po części na pewno, ale sporo starych śmieci znalazłem w lesie z dala od szlaku chowając plecak w krzakach, żeby nie nieść go na pętli. W takich miejscach turyści nie chodzą.
@GaldCC: Wrzuciłem do kosza, który widać na zdjęciu.
Kurczę, powinno wyjść inaczej
źródło: xd
Pobierzźródło: db2343421ec4c2ed26cea8c433f941d4
Pobierz@EnderWiggin: Zwykle biorę jakiś worek na śmieci, bo zawsze coś się znajdzie. Tym razem zapomniałem i ładowałem między plecak a pokrowiec przeciwdeszczowy.
@123_: Prawie podobny ( ͡º ͜ʖ͡º) Brakuje mi tylko szczęki chada i sterty mięśni... brodę jedynie mam dłuższą ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@codziennaKasia: Ja też nie ogarniam, jak można mieć taką mentalność. Zjadłem coś albo wypiłem i po prostu rzucę pod siebie w środku lasu. Nawet jak mają 10 metrów do śmietnika.
Nie wiem, może w domu też tak robią, że jak coś zjedzą to po prostu jeb
@FanZyraf: Something never change...
@Subsacharyjska-tarantula: Ty mądry synek jesteś? To chwilę poleży w chaszczach albo na słońcu i żaden automat tego nie przyjmie.
@telemach20 Niedoceniasz co niektórych brudasów, którzy potrafią u siebie w domu robić syf, a co dopiero poza domem.
a tu dorośli ludzie chodzą i świadomie bez mrugnięcia okiem wyrzucają puszki po piwsku pod nogi, no k---a mać