@typniepopkorny przecież od zawsze niższa cena baryłki - nasi twierdzą, że mają zapasy tego droższego paliwa jeszcze, baryłka drożeje - jeb ceny w 5 minut na każdej stacji w Polsce idą w górę ¯_(ツ)_/¯
powtarzam już setny raz PODZIĘKUJĘ PISOWCOM!!! Większa połowa która płacisz za paliwo to podatki.
A ja po raz setny powiem: używaj mózgu. Ceny paliwa w całej UE utrzymują się na wysokim poziomie, ba, niższe od nas mają tylko w Rumunii i Bułgarii. Kaczafi taki strong, że winduje je na całym kontynencie? Macki pisu sięgają Shella i BP?
Dobrze, że o 10gr. Coś się mocno wydarzyło na rynku paliw w PL i cena diesla przebiła w hurcie benzynę w ciągu ostatnich 3 tyg. Zapinamy pasy i jazda na 7zł… Polecam sobie śledzić:
@typniepopkorny: ojciec twierdzi że PiS dobrze rządzi, bo Orlen ma rekordowe wyniki. Nie dość że ma praktycznie monopol, to jeszcze te ceny baryłki. Ech, aż mi go szkoda, no ale nie przetłumaczysz xD
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#paliwo #codziennacenapaliwa
źródło: comment_1633063501WGE1dEDMvaRmmYvl9Q8lSX.jpg
Pobierz@Kondizip11: nie żebym się p-----------ł... xD
Komentarz usunięty przez autora
@gurken: ba, wczoraj widziałem po 2.74, aż zwolniłem żeby dłużej popatrzeć xD
@Kondizip11: xD
A ja po raz setny powiem: używaj mózgu. Ceny paliwa w całej UE utrzymują się na wysokim poziomie, ba, niższe od nas mają tylko w Rumunii i Bułgarii. Kaczafi taki strong, że winduje je na całym kontynencie? Macki pisu sięgają Shella i BP?
@Kondizip11:
Komentarz usunięty przez autora
Jak przyczaję Orlen to się odezwę.
Polecam sobie śledzić:
https://www.inwestinfo.pl/surowce/notowania-paliw/
@typniepopkorny: ojciec twierdzi że PiS dobrze rządzi, bo Orlen ma rekordowe wyniki. Nie dość że ma praktycznie monopol, to jeszcze te ceny baryłki. Ech, aż mi go szkoda, no ale nie przetłumaczysz xD