Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +51
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
johnkashtan +7
W gorących jest dyskusja o koszulkach m.in. formułkowych noszonych na co dzień, jest tam dobry argument że takie ciuchy to fajny small talk starter. Przypomniała mi się sytuacja jak byłem w robocie i przyszedł gościu w czapce Maxa, jeszcze z 33. No i mówię "szanuję za czapę" i gościu się speszył i zaczął coś nawijać że ze swojej roboty dostał. No na pewno xD Jak to jakimś cudem czytasz facet to wyjdź

Naganiacz naganiacza naganiaczem pogania xD
#gielda
Komentarz usunięty przez autora
Co do tego ze mial racje, to nie mial, zbieg okolicznosci. Gdyby nie korona nie wiadomo jal dlugo by czekal na wybicie. Poza tym zalozmy ze on od 2016 inwsstuje w gazpromy itp, sprawdz jaka stopa zwrotu jest z sp qqq nasdaq o pojedynczych spolkach