Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +758

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Do znawców #eu4 Opłaca się? Jeśli tak to które DLC kupić? Będę wdzięczny za info bo podobno granie na podstawce to jak granie w demo.
https://www.epicgames.com/store/pl/all-dlc/europa-universalis-iv
#gry #strategie #eu4 #europauniversalis #grajzwykopem
- Art of War na pewno
- Rights of Man wygląda na całkiem porządny dodatek
- Common Sense też
1. Art of War
2. Common Sense
3. Res Publica
4. The Cossacks
5. Rights
Teraz co prawda w podstawce można już przekazywać okupację i devować prowincje, ale nadal tyle mechanik jest schowanych za DLC, że głowa mała.
Rights of Man
@SombreroTaco137: równie dobrze możesz powiedzieć, że za darmo z DLC będzie miał z torrentów. Przecież te wszystkie keyshopy, co sprzedają za kilka złotych klucze to albo scam, albo te strony służą do prania brudnych pieniędzy.
@saggitarius_a: jak nie masz nic, to albo kupuj na promkach na steamie albo subskrypcja. Biorąc pod uwagę ze za jakiś czas pewnie wyjdzie eu5 to chyba teraz nie opłaca się od zera kupować
Jak się kupuje w sklepach typu tanieklucze.pl to tak jest, ja mam na myśli enebe, czy inne gamivo
W ogóle porównywanie kupna legalnej gry w sklepie do piracenia to już w ogóle jakiś idiotyzm xDDD