Aktywne Wpisy

I zaczynam być modny...
źródło: 1000003753
Pobierz
roberto07 +8
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz

ORMy to tylko moda
https://ostrapila.pl/78
#programowanie #dotnet #python #java #javascript #software #php #podcast #testowanie #polskipodcast #programista15k #ostrapila #database #orm
źródło: comment_1632984482OjaNuBgj1QSm1h1SYKQxF0.jpg
Pobierzorm stosuje się do zupełnie innych rzeczy - głównie do zapisu skomplikowanych agregatów i zarządzania nimi, ułatwiają wtedy mocno robotę, jeśli ktoś ma obiekty z prostymi relacjami albo i bez nich - to wtedy bez sensu stosować ORM, wystarczy sam obiektowy