Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
@karolinkaaa2001: Grałem w 25fps i się całą grę przechodziło. Człowiek się cieszył, że działa i tylko trochę laguje. Teraz jak ktoś mi mówi, że nie da się grać w grę na 60fps to zgadnijcie co o tym myślę.
  • Odpowiedz
do dziś pamiętam jaki miałem problem z odpaleniem kotora na pcecie w 2004 xD

@noexit21: najgorzej w taris, o ile cała gra działała mi wtedy znośnie, tak tam teleportowało mnie po całej mapie xD
  • Odpowiedz
@Kajtosz: Lol miałem to samo. Ale byłem przekonany ze to jakiś bug w grze a nie wina sprzętu bo byłem swiezo po upgrade i wszystko śmigało jak złe, tylko w Taris były zwiechy
  • Odpowiedz
@rvva1: Pewnie nic pochlebnego. Ale w dzisiejszych czasach, większość gier na konsole ma wybór pomiędzy trybem fidelity/quality, a performance. Czasami dochodzi nawet więcej trybów do wyborów, ale generalnie każdy może sobie wybrać czy woli więcej klatek, czy woli lepszy wygląd gry.
Na PC jeszcze mniejszy problem, tam masz pełne spektrum opcji, więc sobie dostosujesz co Ci pasuje.
  • Odpowiedz
Taka prawda, kiedyś się odpalało grę i bardzo często był problem z uruchomieniem nawet jak niby komputer spełniał wymagania
  • Odpowiedz
@karolinkaaa2001: Bo kiedyś producenci potrafili zoptymalizować kod każdej gry tak żeby działała nawet na najchujowszym kompie, a dziś nie potrafią wycisnąć 60fps na sprzętach o mocy elektrowni jądrowej
  • Odpowiedz