Aktywne Wpisy

MonazoPL +78

peanut_whu +210
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz

źródło: comment_1632560123KH0rniLjBfu9o4N1H8OYGO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@noexit21: najgorzej w taris, o ile cała gra działała mi wtedy znośnie, tak tam teleportowało mnie po całej mapie xD
Na PC jeszcze mniejszy problem, tam masz pełne spektrum opcji, więc sobie dostosujesz co Ci pasuje.
Tjaa, nie bez powodu do dziś pamiętam kod instalacyjny do win98se :)
#analfabetyzm