Aktywne Wpisy
WykopX +1247
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Rudolf Steiner w Die Philosophie der Freiheit pisze, że prawdziwą wolność człowiek może osiągnąć wtedy, gdy uda mu się przebić ograniczenia moralne świata zewnętrznego, które również blokują jego psychikę, za pomocą tak zwanej fantazji moralnej (moralische Phantasie).
Oliwia z Brazylii nawiązując do Filozofii Wolności Steinera udowadnia, że d--a jest zależna od mózgu (dupą rządzi suka), a więc człowiek poprzez Siłę Woli jest w stanie osiągnąć Wolność, sterować swoim szczęściem, być "Dyspozytorem własnych torów" (szkoła katowicka Łuszcza).
Umysł jest tutaj wyraźnie odseparowany od Ciała i to właśnie on pozwala pokonać zagrody moralne, opór społeczny lub opór fizyczny własnego ciała i osiągnac cel (w tym przypadku przedstawiony jako poruszanie dupą). Ten swoisty Triumf Woli (Triumph des Willens) jest najbardziej kontrowersyjnym elementem filozofii Oliwki, nawiązując wprost przeciez do filozofii nazistowskiej (która częściowo czerpała z Nieztschego, ale jak wiemy przekręcała go do własnych potrzeb).
Tutaj Oliwka wyraźnie nawiązuje do filozofii współczesnej, a zwłaszcza nurtu #blackpill popularnego także na portalu Wykop. Zauważmy, ktoś mógłby powiedzieć, jak to "każdego fiuta"? Czy nie powinno być tak, że jedynie fiuty zainteresowane?
Oliwia podkreśla, że problem jest następujący: jeśli fiut (mężczyzna) się nie podporzadkowuje regułom, to ryzykuje brak seksu. Tym samym zauważa, że wolność seksualna kobiet (mogę być skuta, ale [obecnie, po rewolucji seksualnej] tylko przez bucha) nakłada na mężczyzn obowiązek "skakania tak, jak chce tego suka"!
Ledwie minutowa obecność Oliwki na utworze "Stonerki" wystarczyła, nie tylko przedstawić istotne postępy w rozważaniach na temat Wolnej Woli i Wolności, ale przy okazji by udowodnić #blackpill. Mam nadzieję że to nie ostatnie słowo alternatywnie chudej artystki z ojczyzny Capoeiry.
#youngleosiaposting #youngleosia #filozofia #gruparatowaniapoziomu #polskirap
@Shatter: słucha tego młodzież w szkołach, opinia paru wykopków nic tu nie zmienia
@knur3000: Za mało baddie i za małe c---i imao. Leokadia jest unikalna na skalę światową.
@Kotlet_2137_schabowy: Jeśli ślizgać się po sztafażu obu dzieł, to tak może być, ale pod powierzchnia jest odwrotnie. Piotruś Pan nadaje się do znacznie głębszej analizy i psychoanalizy, a dzieło rodzimego noblisty-rasisty to właśnie bajka
A później to już wiadomo, Rysiek wszedł do mainstreamu
@Voycjeshyna: zwłaszcza na ostatnich kilku albumach widać tę przemianę. Ja bym podzielił twórczość Rycha na 5 segmentów
Do 2000 roku, patologiczny rap o biedzie
Od Na
@groceries: Bzdura
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora