Aktywne Wpisy
KingaM +66
Byłam na świniobiciu i tęsknie za tym klimatem, jako dzieciak, pamiętam to jeszcze z czasów przedunijnych, kiedy można było na legalu ubić świniaka. Upalny letni dzień na gospodarce. Tucznik został zaklinowany w dwie stare stalowe kraty od klatki dla świniaków i oczywiście kwiczał w niebogłosy, bo czuł, co się święci. Wujo ciapnął mu gardło, a krew łapali do garnka na kaszankę. Potem było oparzanie martwego świniaka i skrobanie. Najdłużej trwało patroszenie i
janek_kombajnista +294
Dzisiejsze śniadanie: Smażona szynka wieprzowa, smażone wątróbki drobiowe, marynowany filet śledziowy, sól.
#sniadanie #sniadaniezwykopem #foodporn #dieta #gotujzwykopem #jedzzwykopem #dziendobry #pdk
#sniadanie #sniadaniezwykopem #foodporn #dieta #gotujzwykopem #jedzzwykopem #dziendobry #pdk
-narożniki wypelnione
-brak bąbli powietrza
-oczywiscie ze każdą metodą można z----ć (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
Różnice są tak kosmetyczne i niekonsekwentne, że jedyne kogo to mogłoby faktycznie obchodzić, to osoby, które chcą w OC bić rekordy, ale wtedy też wchodzi zupełnie inna filozofia i mogą sobie co najwyżej połechtać ego, że mają 1 stopień mniej w stresie niż koledzy z liceum (a taktowanie i tak
@octave25: smarowanie to jedno, ale procki przy OC się jeszcze lapuje ;)