Aktywne Wpisy
Fennrir +325
O cie hooy, teraz się dowiedziałem jak wygląda nowa seria 7. Światła to chyba z Citroena Cactusa zaјebali xD
Gratulacje dla projektantów, przedliftowa E65 już nie jest najbrzydszą serią 7 jaka powstała
#bmw #samochody #motoryzacja ##!$%@? #grafikplakaljakprojektowal
Gratulacje dla projektantów, przedliftowa E65 już nie jest najbrzydszą serią 7 jaka powstała
#bmw #samochody #motoryzacja ##!$%@? #grafikplakaljakprojektowal
vulfpeck +383
#bekazkatoli #urojeniaprawakoidalne #neuropa
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Budka i reszta KO-wców którzy byli na imprezie u Mazurka w sobotę na konwencji PO be like (co powiedział Tusk jest w spoilerze):
Ja już szczerze zwątpiłem, że PO może o cokolwiek powalczyć jako "opozycja" bez szeregu drastycznych zmian strukturalnych. Nigdy nie umieli dotrzeć do prostych ludzi, a do tego poszczególne jednostki pajacując w takich sytuacjach psują wizerunek całej partii.
Taką mamy opozycję, taki mamy klimat. Niech nam Jarosław rządzi przez sto lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trochę trolluje, ale serio to gdyby Tusk wrócił i stworzył Nowoczesną 2.0 to bym wysłał cało emeryture babci na ten cel xDDD
@iAmTS: Casus naszej opozycji pokazuje że są w stanie działać chyba tylko dwa modele:
1. Model gdzie wszyscy działacze partii są wysoce sprawni intelektualnie - wtedy ich nie trzeba pilnować, sami myśląc za siebie raczej nic nie