Wpis z mikrobloga

Chyba sie zejdę z byłą. Nie bylismy 2lata z soba ale kontakt w sprawie dziecka i wgl mielismy non stop, przez ten czas i sie bardzo dobrze dogadywalismy i ostatnio spala u mnie z naszym synem. Ja 26lvl rozowa 25lvl no i po tym jak polozylismy bombelka spac zaproponowałem jej drinka na co ona ze takiego slabego chetnie, no i siedzimy gadamy ja w międzyczasie puscilem plyte taka klimatyczna i od slowa do slowa zaczęły sie macanki az przerodzilo sie to w wyuzdany ogien do 4 nad ranem, potem następnego dnia normalnie przywitanie buzi buzi gadka szmatka sniadanie potem wypad na festiwal dyni w naszym miescie.Jak ich odstawilem do jej matki do domu to sie mnie spytała czy sie umówimy jeszcze. Doradzcie mi odpuścić i zerwać to co sie jeszcze dobrze nie zaczelo czy isc w to i spróbować sie zejsc? #kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DITJU_FTP: Skoro Cię zostawiła w tak trudnym dla Ciebie momencie życiowym to znaczy, że nie można na Nią liczyć i nie jest dla Ciebie wsparciem. Ludzie się nie zmieniają tak o.
  • Odpowiedz
@DITJU_FTP: Tym bardziej. W takich chwilach się potrzebuje drugiej osoby, wsparcia, wysłuchania, bycia. A wyście się postanowili rozstać. To chyba mówi wszystko o tej relacji.
  • Odpowiedz