Aktywne Wpisy
Teuvo +7
ile mieliście lat gdy pierwszy raz byliście pijani?
prawiczek92 +38
Ja idę z nią na sushi a wy zazdrośni #przegryw #przegrywpo30tce #podrywajzwykopem #pokazmorde #gdansk
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Dzisiaj jak jechałem do pracy, po zjeździe z autostrady zaraz za bramki widziałem jak na szybkiego kierowca zamieniał się z jednym z pasażerów.
Dziwne, ale może śpiący, wszakże było jeszcze przed 6.
Co się okazało, kawałek za bramkami stali policjanci i prowadzili akcję trzeźwy poranek. Panowie w obawie przed konsekwencją prowadzenia na podwójnym gazie się na szybko zmienili. A co zrobiłem ja? Wyprzedziłem ich i przekazałem informację policjantom, że panowie się zmieniali i żeby mieli to na uwadze. Zaraz podeszli do nich wszyscy, ściągnęli ich na bok i wszyscy do dmuchania. Jaki był rezultat? Nie wiem bo kazali jechać, ale może komuś uratowałem życie.
##!$%@? #samochody #polskiedrogi #czujedobrzeczlowiek #pijanykierowca
@rannakawka
@Fucktyczny
Naprawdę nie widzicie nic złego w prowadzeniu pojazdu pod wpływem alkoholu?
@soadfan: jeszcze co do zgłaszania - przeraziłem się mocno jak na osiedlowej grupie (ofc na fejsbuniu) przeczytałem jeden wątek, mianowicie: gość wrzucił zdjęcie na osiedlowej drodze skody fabii wbitej w takie blaszane ogrodzenie. Generalnie ja miałbym problem, żeby jakimś lambo osiągnąć prędkość wystarczającą, żeby się tak wbić w to ogrodzenie. Wrzucił zdjęcie i podpisał, że pijany kierowca, że razem z sąsiadem
@hipokryzjawkutos: A Ty dzban i to dość potężny ¯\_(ツ)_/¯
@soadfan: nie, nie jesteś. Jesteś odpowiedzialnym obywatelem. Być może ocaliłeś dziś komuś życie.
@soadfan: Jak się jedzie od 20 wieczorem to nie dziwne.
Zgłoszenie spoko, ale zmiana kierowcy mnie nie dziwi, choć wykopki już wiedzą że to pijacy.
@soadfan: Świetne jest to, że nie zlekceważyłeś sprawy - w przypadku pijanych kierowców najgorsza jest zawsze obojętność świadków. Brawo dla Ciebie, bardzo szanuję za akcję :-)