@el_Danone: To raczej nie pytanie do mnie :) ale The Great Giana Sisters (bo taki jest pełny tytuł) był tytułem kultowym na C64 i Amigę. Zrzynka oczywista, ale w porównaniu do Mario było tu kilka ciekawszych rozwiązań i „usprawnień”, choćby truskawka, dająca samonaprowadzane strzały ;) No i bardzo charakterystyczna ścieżka dźwiękowa :) Jak jesteś ciekawy, to można znaleźć jakaś wersje przegladarkową chyba, a najlepiej emulator c64, wtedy wrażenia najlepsze ;)
@mannoroth prawda, zawsze mogłeś strzelić tuż obok hot napalmem jego animowany gradient robił na mnie wrażenie. Uwielbiam do dziś, polecam scortcha w wersji on line, jest za free ( ͡º͜ʖ͡º)
@tegie: sprawdze, sprawdze... chociaz jestem fanbojem pegazusa (katowany 7 lat: 1990-1997). Ogolnie wiekszosc gier na C64 zawsze wydawala mi sie o generacje do tylu (rozdzielczosc, paskudna paleta barw)
zalozmy ze masz tak do 5k pln miesiecznie do przeje*** na hobby, warunek taki ze ma byc stacjonarne (wolne mam tylko w weekend no i po 17 :P) , w promieniu powiedzmy 200 km od Warszawy czy tam Lodzi. Co bys zrobil/la? #hobby #czaswolny #lodz #warszawa
Kolejny przypadek bezmyślności ludzi. Bo przecież pimpek nie gryzie, bez kagańca, bo po co, smycz też powinni zdjąć bo jest niepotrzebna, nie? A potem jest płacz, gdy kogoś pogryzie. Kocham debili. #bekazpodludzi #pitbull #pies
Ja zaczynam: Jazz Jackrabbit 2
#nostalgia #gry #pcmasterrace
Jak jesteś ciekawy, to można znaleźć jakaś wersje przegladarkową chyba, a najlepiej emulator c64, wtedy wrażenia najlepsze ;)
Jakiej gry to dotyczy?
@Floooki: nope. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora