Aktywne Wpisy

kamillus +1
Jest szansa, że każdy sponsorujący #kawiaq pójdzie popuszczać brązem w pasiak za nawoływanie do popełnienia przestępstwa. Prostakom wydaje się, że potrzebna jest specjalna ustawa, a obecne przepisy tego nie pokrywają. Każdy kto wpłacał donejty na przygłupów gdy ci torturowali dziewczyny na wizji może odpowiadać karnie. Będzie śmiesznie. Jeszcze powinni się wziąć za sponsorów #danielmagical i innych patusów z #famemma

HeIlNah +7
Jak to #!$%@? dziala ze caly #!$%@? dzien nie jestem w stanie nic robic, bo jestem tak senny ze mi sie non stop zamykaja oczy i odpływam, a jak przychodzi #!$%@? noc i czas spania to moge lezec w lozku i przez cala noc nie zasne, a nastepnego dnia cykl sie powtarza.
Nie mam juz #!$%@? sily do tego wszystkiego
#przegryw #depresja #bezsennosc
Nie mam juz #!$%@? sily do tego wszystkiego
#przegryw #depresja #bezsennosc
A potem jest płacz, gdy kogoś pogryzie.
Kocham debili.
#bekazpodludzi #pitbull #pies
Taki "pimpek" ≠ Pies zabójca, wiesz o tym?
Psiarze to rak toczący polskie miasta. Nie dość, że nasrane i naszczane gdzie się da to jeszcze nie zdają sobie sprawy, że to jest zwierze, które ma swoje pierwotne instynkty
Komentarz usunięty przez autora
Czyli chcecie powiedzieć, że taki pies, który sobie leży i odpoczywa z właścicielami musi iść do utylizacji, bo inne psy tej rasy, które zostały wychowane na "terminatorów", są niebezpieczne? Czyli jak zobaczę takiego psa - całkowicie nieszkodliwego, to mam go za##bać, bo jakiś inny pies z patologii zaatakował człowieka?
Jesteście Rasistami.
Czyli z racji tego że sami jesteśmy nowoczesnymi zwierzętami, mogę za##bac każdego, kogo nie lubie?