Kolejny przypadek bezmyślności ludzi. Bo przecież pimpek nie gryzie, bez kagańca, bo po co, smycz też powinni zdjąć bo jest niepotrzebna, nie? A potem jest płacz, gdy kogoś pogryzie. Kocham debili. #bekazpodludzi #pitbull #pies
@litka_: mnie wlasnie wezwali na komende, bo zglosilem na wsi ze psy puszczaja na ulice. Myslalem ze ukreca leb sprawie a tu jednak taki obrot sytuacji nastapil
@litka_: Ja ostatnio byłem świadkiem jak takiej paniusi rozmawiającej z drugą zerwał się ze smyczą (nie była w stanie go utrzymać) owczarek niemiecki i chciał zaatakować psa jakieś babci, która przechodziła 20 metrów dalej (chyba z jakimś jorkiem albo innym miniaturem). Psiarze to rak toczący polskie miasta. Nie dość, że nasrane i naszczane gdzie się da to jeszcze nie zdają sobie sprawy, że to jest zwierze, które ma swoje pierwotne
@litka_: @MrPawlo112 Musicie z kimś o tym pogadać. Traumy trzeba leczyć.
Czyli chcecie powiedzieć, że taki pies, który sobie leży i odpoczywa z właścicielami musi iść do utylizacji, bo inne psy tej rasy, które zostały wychowane na "terminatorów", są niebezpieczne? Czyli jak zobaczę takiego psa - całkowicie nieszkodliwego, to mam go za##bać, bo jakiś inny pies z patologii zaatakował człowieka?
@Mr_3nKi_ pitbule są uznane za psy niebezpieczne, to jest to samo co bym chodził z odbezpieczonym gnatem i bym powiedział "nie chciał wystrzelić, to wina dziecka że podeszło pod lufę" ¯\(ツ)/¯
@Mr_3nKi_ my jesteśmy wyżej od psów i mamy wolną wolę, masz chyba rozum (jeszcze się we mnie tli na nadzieja, ale po każdym poście to gaśnie i to znacząco) i wiesz co jest dobre a co złe, pies tego nie wie, to tylko stworzenie które tylko umie żreć, stać i spać + wykonywać sztuczki jeśli ktoś go dobrze wyszkoli, ale dalej ma instynkt. W drugą stronę stosując ten sam standard wypowiedzi,
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
A potem jest płacz, gdy kogoś pogryzie.
Kocham debili.
#bekazpodludzi #pitbull #pies
Taki "pimpek" ≠ Pies zabójca, wiesz o tym?
Psiarze to rak toczący polskie miasta. Nie dość, że nasrane i naszczane gdzie się da to jeszcze nie zdają sobie sprawy, że to jest zwierze, które ma swoje pierwotne
Komentarz usunięty przez autora
Czyli chcecie powiedzieć, że taki pies, który sobie leży i odpoczywa z właścicielami musi iść do utylizacji, bo inne psy tej rasy, które zostały wychowane na "terminatorów", są niebezpieczne? Czyli jak zobaczę takiego psa - całkowicie nieszkodliwego, to mam go za##bać, bo jakiś inny pies z patologii zaatakował człowieka?
Jesteście Rasistami.
Czyli z racji tego że sami jesteśmy nowoczesnymi zwierzętami, mogę za##bac każdego, kogo nie lubie?