Wpis z mikrobloga

W sumie to mnie zastanawia skąd się wziął ten gość REVO? Chłop nagle stał się jednym z najpopularniejszych kanałów comentery, często o nim mówią inni youtuberzy i chłop robi dobre te filmy zaczynając współpracować z Wardęga, nigdy o gościu nie słyszałem a nagle niesamowite zdobył przebicie nawet mam wrażenie że o Gargamelu już wszyscy zapomnieli a teraz wszędzie jest Revo... Mam wrażenie że Sylwek go tak po kryjomu promuje i się znał już z Wardęga przed założeniem kanału bo to jest niemożliwe że chłop o którym rok temu nie było słychać nic nagle zdobywa popularność niczym Gargamel...Jak? #friz #polskiyoutube #youtube #afera #internet #gargamel
wakxam - W sumie to mnie zastanawia skąd się wziął ten gość REVO? Chłop nagle stał si...

źródło: comment_1632036314DzHNh2MLhMsd9DgtXQbiWi.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 32
@wakxam wcześniej robił chyba muzykę ale nie miał za bardzo popularności, wstrzelił się w moment i poszło trochę jak cash podróżnik który nagle po kilku wykopaliskach z jego filmami skoczył chyba z jakiś 70k subow na 213k
  • Odpowiedz
  • 152
Przede wszystkim koleś gada na temat. Każdy argument popiera jakimś dowodem, nie gada o czymś czego nie jest do końca pewny, ew. zaznacza, że to czysta hipoteza. Jest konkretnie, na temat, solidnie i rzetelnie. Dodatkowo, brzmi przyjemnie, nie 2stawia jakiś durnych przerywników. Promuje to nie tylko Sylwek, ale i np Gimper ostatnio.
Co do ostatniego wybicia się, to po prostu zaczął on solidnie tłumaczyć to o czym krzyczeli inni, w sposób taki
  • Odpowiedz
@wakxam: On wcześniej miał ten sam kanał tylko pod inną nazwą i prowadził tak jakby wiadomości ze świata muzyki elektronicznej tzn jakie odbyły się eventy, co się na nich działo, kto coś zagrał, poza tym ogólnie mówił o wydarzeniach ze świata muzyki klubowej, przeprowadzał wywiady z producentami, dj'ami itd. Też miał dobre zasięgi jak na taki kanał jednak chciał robić coś więcej, często o tym mówił i mu wyszło.
  • Odpowiedz
@wakxam: robi najbaedziej rzetelne commentary. jest konkretny, pokazuje dowody i nie przywiazuje sie emocjonalnie do spraw. bardzo fajny typeczek, wydaje sie pokorny a tego brakuje w swiecie yt mam wrazenie.
  • Odpowiedz
@wakxam: kiedyś prowadził przez dobre kilka lat fajny kanał ze świata EDM. Nawet miał wywiady z takimi gwiazdami jak Don Diablo, ale że polscy słuchacze mają c---a w uszach jeżeli chodzi o EDM i preferują tylko vixe i hazela to miał małe zasięgi.
  • Odpowiedz
@wakxam: Nie dziwi mnie że o nim gadają bo robi dobre materiały. Lepsze niż większość commentary które działa na zasadzie p---------a się o byle co. Do tego zwrócił uwagę na problem który wszyscy wcześniej mieli w dupie. Po prostu koleś zaczął gadać na mainstreamowe tematy i w końcu któryś film załapał.
Ludzie nie zapomnieli o Gargamelu to Gargamel zapomniał o ludziach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wakxam:
chłop nagrywa 6 lat z jakimiś przerwami
W końcu ma jakieś wyświetlenia bo zamiast o EDM nagrywa o jakichś sprawach na YT/INSTA
Skąd się wziął ten gość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wardęga czy inni widzą że w miarę dobrze to robi któryś miesiąc, zgadali się na pw i propsują się
Na 100% to ukryta opcja druida xDDD
  • Odpowiedz
@wakxam: Zacząłem oglądać jak miał kilkadziesiąt tysięcy subów chyba. Wstrzelił się gość dobrze w algorytm i w modę na tego typu kanały. Sporo scamów i afer z influ to się ogląda.
  • Odpowiedz
@wakxam: Tak, znał się z Wardęgą, jest jego prawą ręką, a to, że robi YouTube od 4-5 lat o muzyce a później wywiady z artystami przez 2 lata, to tylko zbieg okoliczności. Przejrzałeś go ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wakxam: Strzelił się idealnie w luke. Brakowało kogoś "mądrego" w commerntery, brakowało kogoś kto w dramach będzie wyciągał inne informacje (np głupi regulamin strony) niż tylko odpowiadał na film i powtarzał te same informacje.
  • Odpowiedz