Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Spojrzałam na FB, że mój pierwszy facet jest od roku zaręczony. Nie moja to sprawa oczywiście. Jednak poczułam jakieś ukłucie, że ja najwyraźniej takich chęci nie wzbudziłam przez te kilka lat spotykania się. Ale bywa
#zwiazki
#zwiazki
Gekon77 0
#otomoto #samochody #samochodyuzywane #motoryzacja No i tak, udało się sprzedać auto. W tym samym dniu gościu dzwoni że mu turbina padła(coś mi tu śmierdzi), co robić? Dogadywać się z nim jakoś? Czy mieć w------e i zlać temat? Na umowie był zapis że kupujący zgadza się ze stanem auta i nie ma żadnych zastrzeżeń, jazda próbna wcześniej była, auto było przez niego sprawdzane. Ja tym

źródło: comment_1631610769OzX09y1rg1EivvvSfh787T.jpg
Pobierzźródło: comment_1631610895DD84Q5o7iviPgmxVmCEEAM.jpg
PobierzNo i co dają te exclusivy?
Ale przecież wychodzą świetne gry multiplatformowe i to jest bardziej korzystne dla konsumenta. Konsument nie powinien chcieć exclusivów, firmy chcą je mieć by naciągać userów na kupno całego systemu.
Tu raczej chodzi o to, że Xbox nie ma gier do zaoferowania po prostu.
Możliwe, że niektórzy tak to odbierają. Mi to nie przeszkodziło w wyborze iksa. Ostatni system Sony jaki wybrałem, to było PS3, więc dla mnie kwestia wyboru systemu sprowadza się do wyboru lepszego... Pada. Oczywiście lepszego dla mnie.
No ma, tylko mi chodziło bardziej o to, który bardziej mi leży w dłoni i ten układ skośnych analogów zawsze jakoś bardziej mi leżał. Fakt faktem, zdziwiłem się, że MS nie poprawił swoich padów od czasów xbox one (bo to oni zaczęli rewolucję z wibrującymi triggerami itd.). Jednakże próbowałem PS wiele razy i nie ma sensu kupować systemu, którego nie będę włączał (a wiem, że tak będzie, bo to
Ghost of Tsushima masterpiece.
Może kiedyś jeszcze się nawrócę :D