Aktywne Wpisy
Mam dość tego kraju z dykty. Zmiast po prostu znieść podatek belki, zwyczajnie. Po prostu zlikwidować, albo obniżyć.
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie

theqkash +120
Mireczki, zrobiłem sobie domowy FlightRadar na biurko i wrzucam, bo może komuś też się przyda.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
źródło: esp32
Pobierz

źródło: comment_1631610769OzX09y1rg1EivvvSfh787T.jpg
Pobierzźródło: comment_1631610895DD84Q5o7iviPgmxVmCEEAM.jpg
PobierzNo i co dają te exclusivy?
Ale przecież wychodzą świetne gry multiplatformowe i to jest bardziej korzystne dla konsumenta. Konsument nie powinien chcieć exclusivów, firmy chcą je mieć by naciągać userów na kupno całego systemu.
Tu raczej chodzi o to, że Xbox nie ma gier do zaoferowania po prostu.
Możliwe, że niektórzy tak to odbierają. Mi to nie przeszkodziło w wyborze iksa. Ostatni system Sony jaki wybrałem, to było PS3, więc dla mnie kwestia wyboru systemu sprowadza się do wyboru lepszego... Pada. Oczywiście lepszego dla mnie.
No ma, tylko mi chodziło bardziej o to, który bardziej mi leży w dłoni i ten układ skośnych analogów zawsze jakoś bardziej mi leżał. Fakt faktem, zdziwiłem się, że MS nie poprawił swoich padów od czasów xbox one (bo to oni zaczęli rewolucję z wibrującymi triggerami itd.). Jednakże próbowałem PS wiele razy i nie ma sensu kupować systemu, którego nie będę włączał (a wiem, że tak będzie, bo to
Ghost of Tsushima masterpiece.
Może kiedyś jeszcze się nawrócę :D