Aktywne Wpisy
Malinowy_nos +361
Mirellllssse +1
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
Kolejny przykład #logikarozowychpaskow
Prawie każdy mężczyzna miał co najmniej dwucyfrową liczbę partnerek. One naprawdę nie uważają nawet za mężczyzn nikogo poniżej 8/10 z wyglądu.
#p0lka #blackpill #przegryw #tinder #niebieskiepaski
@JediKnight: nie, to po prostu ty przegryw jesteś. I siedzisz z innymi podobnymi aspołecznymi typami, którzy nigdy za ręke nie trzymali, więc nigdy tego nie zmienicie, bo walczycie z urojonym wrogiem (aka p0lki, mokabe i chady) xD
Niektórzy tutaj przesadzają ale raczej robią to specjalnie dla jaj albo w wyniku bardzo trudnej pozycji na rynku matrymonialnym (ze względu na wygląd) nie mogą w nim uczestniczyć i nie mają realnego oglądu sytuacji.
Mimo wszystko nawet ons jest ciężko ogarnąć.
Mi się raz na jakiś czas uda ale muszę dużo się napracować (na Tinderze nie istnieje) w realu.
Jeśli masz reguralny ons to musisz być atrakcyjny fizycznie, przynajmniej
@dziqs1987: nie musi, wystarczy że mu w życiu nie wyjdzie.
One są kompletnie oderwane od rzeczywistości... ja nie wiem jak można być tak umysłowo ograniczonym i wierzyć, że faceci to ruchają na prawo i lewo tzn. znam takich, są chadami i jest to garstka.
Różowe wyżej podobnie, ta laska co wyjechała z liczbą 3 cyfrową to już w ogóle pochodzi chyba z innej galaktyki/świata.
cyfrowa liczba nie jest problemem, ale wtedy nie pamięta się ile dokladnie było tych osób. Już gdzieś po kilkunastu traci się rachubę.
Poza tym @tbhilt: @Nighthuntero: ona napisała, że dwucyfrowa liczba nie jest czymś niespotykanym, a nie, że większość mężczyzn miało tyle partnerek. Sami to sobie dopisaliście w glowach by pasowało pod tezę.
@Antek1204: Ale przecież ja nie powiedziałam, że nie ma społeczności, która ma problemy w relacjach towarzyskich. Po prostu uważam, że jest to zdecydowana mniejszość i raczej to wy wyolbrzymiacie tę liczbę, bo się tutaj zebraliście.
Mam nadzieje ze wejdzie ta ustawa i was za hate speech zbanuja
Jak to jest żyć z tak niskim IQ i reading comprehension ?
Chyba spoko co nie
@janeeyrie: xd, czyli słaba stałość tych związków, skoro każdy średnio trwa rok.