Wpis z mikrobloga

@g0dl1ke:

Jesteś odrealniony.

@JediKnight: nie, to po prostu ty przegryw jesteś. I siedzisz z innymi podobnymi aspołecznymi typami, którzy nigdy za ręke nie trzymali, więc nigdy tego nie zmienicie, bo walczycie z urojonym wrogiem (aka p0lki, mokabe i chady) xD
  • Odpowiedz
@g0dl1ke:

Niektórzy tutaj przesadzają ale raczej robią to specjalnie dla jaj albo w wyniku bardzo trudnej pozycji na rynku matrymonialnym (ze względu na wygląd) nie mogą w nim uczestniczyć i nie mają realnego oglądu sytuacji.
Mimo wszystko nawet ons jest ciężko ogarnąć.
Mi się raz na jakiś czas uda ale muszę dużo się napracować (na Tinderze nie istnieje) w realu.
Jeśli masz reguralny ons to musisz być atrakcyjny fizycznie, przynajmniej
  • Odpowiedz
Musisz dostrzegać szerzej rzeczywistość, a nie tylko swoje otoczenie.

Może twoja społeczność, z którą się zadajesz nie ma problemu w relacjach towarzyskich, ale już inna społeczność ma.

To tak jakby bogaty gość powiedział, że każdego stać na mieszkanie, bo większość jego znajomych ma już co najmniej 3.

Moi znajomi mają po 24-30 lat i większość nawet 3 partnerek nie miała, a niektórzy nawet 1. Nieliczni co mają 5 i więcej, ale wy laski wmawiwcie, że większość facetów miała więcej niż 10 xD

Wy jesteście tak odklejone od rzeczywistości, że takie posty jak te są potrzebne, by was sprowadzać na ziemię.

Haaaloo! Matrix? Czas się obudzić ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: Ale fikołek różowej xDDD
One są kompletnie oderwane od rzeczywistości... ja nie wiem jak można być tak umysłowo ograniczonym i wierzyć, że faceci to ruchają na prawo i lewo tzn. znam takich, są chadami i jest to garstka.

Różowe wyżej podobnie, ta laska co wyjechała z liczbą 3 cyfrową to już w ogóle pochodzi chyba z innej galaktyki/świata.
  • Odpowiedz
@tbhilt: jak ktoś lubi seks to nawet 4
cyfrowa liczba nie jest problemem, ale wtedy nie pamięta się ile dokladnie było tych osób. Już gdzieś po kilkunastu traci się rachubę.

Poza tym @tbhilt: @Nighthuntero: ona napisała, że dwucyfrowa liczba nie jest czymś niespotykanym, a nie, że większość mężczyzn miało tyle partnerek. Sami to sobie dopisaliście w glowach by pasowało pod tezę.
  • Odpowiedz
Może twoja społeczność, z którą się zadajesz nie ma problemu w relacjach towarzyskich, ale już inna społeczność ma.

@Antek1204: Ale przecież ja nie powiedziałam, że nie ma społeczności, która ma problemy w relacjach towarzyskich. Po prostu uważam, że jest to zdecydowana mniejszość i raczej to wy wyolbrzymiacie tę liczbę, bo się tutaj zebraliście.
  • Odpowiedz
@Pierorzek: > ona napisała, że dwucyfrowa liczba nie jest czymś niespotykanym, a nie, że większość mężczyzn miało tyle partnerek. Sami to sobie dopisaliście w głowach by pasowało pod tezę.

Jak to jest żyć z tak niskim IQ i reading comprehension ?

Chyba spoko co nie
  • Odpowiedz
ale jak ktoś się zbliża do trzydziestki, to 10 nie jest żadną szczególnie duża liczbą, nawet jeśli uprawia seks tylko ze stałymi partnerkami, a nie chodzi do klubów podrywać co weekend inną.

@janeeyrie: xd, czyli słaba stałość tych związków, skoro każdy średnio trwa rok.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pierorzek: Żal mi Cię komentować, bo to już by było kopanie leżącego. Powodzenia w życiu - z całą pewnością Ci się to przyda.
  • Odpowiedz