Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ejszyn: stary, oddajesz mi za oknologa i ortopede teraz bo dostalem raka z przerzutami na kolana, a jak chcialem ta zenade z odpowiedzia rozchodzic, to mi sie kolana zapadly.
  • Odpowiedz
Ile kosztuje chleb- w kazdej piekarni czy w sklepie jest inna cena,bo i rodzajow chleba masz dziesiatki
A druga sprawa,ze nie mamy gospodarki centralniee planowanej,zeby cena byla ustalana przez rzad lub jakas instytucje.
  • Odpowiedz
@Ejszyn: Też bym nie wiedział ile dokładnie chleb kosztuje, powiedziałbym, że gdzieś między 2 a 3 zł, a zakupy robię przynajmniej raz w tygodniu. Wiem ile kosztują kajzerki, czy bułka śniadaniowa. Chleba zazwyczaj nie jemy, żona piecze raz w tygodniu żona w razie potrzeby i go mrozi.
  • Odpowiedz
@Damixi

Czyli nie kupujq chleba tylko gowno mielone ze starego niesprzedanego chleba

@Emdeka: Masz racje chleb normalny z biedry czy z Lidka to gowno, to jedzą tylko podludzie. Prawdziwy kozak je chleb za 27zl, ręcznie wypiekany w piecu kaflowym ze zboża zebranego w północnym Peru.
  • Odpowiedz
Tego, ze czepianie się kogoś ze nie zna cen jest bez sensu

@finchharold: "kogoś"?, chłopie to twój premier, on decyduje o twoim losie XD. koleś jest oderwany od rzeczywistości i nawet nie udaje że go to interesuje.
  • Odpowiedz
@Ejszyn: " dobrze wiesz, że nie o to w tym pytaniu chodziło, tylko o to, że Morawiecki nie jest w stanie podać nawet przybliżonej ceny"

Czyli co - odpowiedź "między 3 a 7zł" by Cię zadowoliła? Wątpię ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@JestemKrzysio nawet odpowiedź "nie wiem" byłaby lepsza niż lanie wody 90 sekund i nieudzielenie odpowiedzi na proste pytanie. Śmieszniejszy niż niewiedza ile kosztuje chleb jest tutaj sposób odpowiedzi
  • Odpowiedz