Aktywne Wpisy

Lardor +19
13.10 skasowały mi się punkty karne po roku. Jeżdżę praktycznie codziennie i 7 punktów to jednak dużo jeśli się dużo jeździ. Ale cóż dostałem ojcowską lepe w twarz i od tamtego momentu się pilnuje, widzę 70 jadę 70 widzę 50 jadę 50 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file4937939181856257593
Pobierz
_TiniMini_ +1
Mam problem, bo nie wiem co zrobić. Mogę wrócić do byłej z którą się z 5 lat temu rozstałem, ale oboje jesteśmy dojrzalsi i znamy się jak łyse konie, ale to raczej byłby związek z rozsądku, bo ma kupiony dom w Irlandii dobra pracę i tak dalej, a ja ją już tylko lubię i to jedyna osoba której ufam w 100%
Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy
Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy

A druga sprawa,ze nie mamy gospodarki centralniee planowanej,zeby cena byla ustalana przez rzad lub jakas instytucje.
@Bumelante: no widzisz, powiedziałeś wprost że chleba nie jesz, a maowiecki nawet tego zrobić nie mógł. Mógł też przytoczyć cenę innej rzeczy w zamian, np. bułek, mleka czy masła
źródło: comment_16312806831z2EYSyCGNqiDkrJaycH29.jpg
Pobierz@finchharold: a ja mam. czego to dowodzi?
Czyli nie kupujq chleba tylko gowno mielone ze starego niesprzedanego chleba
@Emdeka: Masz racje chleb normalny z biedry czy z Lidka to gowno, to jedzą tylko podludzie. Prawdziwy kozak je chleb za 27zl, ręcznie wypiekany w piecu kaflowym ze zboża zebranego w północnym Peru.
@finchharold: "kogoś"?, chłopie to twój premier, on decyduje o twoim losie XD. koleś jest oderwany od rzeczywistości i nawet nie udaje że go to interesuje.
źródło: comment_1631284723N1nV0kSBOpnhV8ETYn19LI.jpg
PobierzCzyli co - odpowiedź "między 3 a 7zł" by Cię zadowoliła? Wątpię ;)
źródło: comment_1631287669S5RuIKidhSiHUzti0ZpHbm.jpg
Pobierz