Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Reezu: pokaż paragon bo jakoś ci nie wierzę.

@mojnicknawykopie: O ja p------e. Aktualnie jestem w trasie ALE SPOKO. Podejdę do pierwszej lepszej piekarni i zrobię zdjęcia CENY CHLEBA. Może też są równe jak w Piekarni z Piekła Rodem z Łodzi.
  • Odpowiedz
  • 0
@Reezu: to jakbyś na to odpowiedział? ile kosztuje chleb?

@stan-tookie-1: Ja za chleb "z pieca" z piekarni płacę 5 zł, jednakże myślę, że w supermarketach taki chleb będzie odpowiednio tańszy, w granicach 3 zł uda się zakupić podstawowy chleb.
  • Odpowiedz
  • 0
@Reezu: spokojnie smyku, bo jeszcze popuścisz XD. dowód anegdotyczny się nie liczy.

@mojnicknawykopie: Morda tam pisowczyk. Dojadę do miasta docelowego, pójdę do piekarni i zobaczyć równą cenę za chleb.

Bo tak, piekarnie nie stosują końcówek 99 groszy.
  • Odpowiedz
  • 2
@Ejszyn Co amatorszczyzna z tej dziennikarki. Brak reakcji na te bzdury. Tragedia.

@Volki: Amatorszczyzna? Raczej profesjonalistka, że nie wybuchnęła śmiechem xD
  • Odpowiedz
  • 9
@Reezu: to co to za odpowiedź z rozstrzałem 3zł +- 66%. dopiero by były żarty z premierem gdyby z takim rozstrzałem podawał jakieś dane.

jakie jest bezrobocie? 10%, albo 17

@stan-tookie-1: No tak, bo cena chleba nie jest zależna od miejsca w którym kupujesz.

Jak hurtowo zakupisz składniki i będziesz robić sam chleb to zrobisz go
  • Odpowiedz
  • 2
@Ejszyn

- Jak to jest być skrybą, dobrze?
- Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że
  • Odpowiedz