Aktywne Wpisy

lignocainum +16
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
Kaker +266
Chciałem tylko przypomnieć, że użytkownik @berito wysłał pocięte na pół czekolady przez co nadawały się tylko do wyrzucenia.
źródło: temp_file3635005481216242645
Pobierz

źródło: comment_1631261052gCMO7GW51hffkhGyAS7a3t.jpg
Pobierz@mojnicknawykopie: O ja p------e. Aktualnie jestem w trasie ALE SPOKO. Podejdę do pierwszej lepszej piekarni i zrobię zdjęcia CENY CHLEBA. Może też są równe jak w Piekarni z Piekła Rodem z Łodzi.
@stan-tookie-1: Ja za chleb "z pieca" z piekarni płacę 5 zł, jednakże myślę, że w supermarketach taki chleb będzie odpowiednio tańszy, w granicach 3 zł uda się zakupić podstawowy chleb.
@Reezu: spokojnie smyku, bo jeszcze popuścisz XD. dowód anegdotyczny się nie liczy.
@mojnicknawykopie: Morda tam pisowczyk. Dojadę do miasta docelowego, pójdę do piekarni i zobaczyć równą cenę za chleb.
Bo tak, piekarnie nie stosują końcówek 99 groszy.
jakie jest bezrobocie? 10%, albo 17
@Volki: Amatorszczyzna? Raczej profesjonalistka, że nie wybuchnęła śmiechem xD
@Reezu: myślisz smyku że każdy kto się z ciebie śmieje to z pisu? siedzisz w oblężonej twierdzy lpg? XDDDDDDD
@stan-tookie-1: No tak, bo cena chleba nie jest zależna od miejsca w którym kupujesz.
Jak hurtowo zakupisz składniki i będziesz robić sam chleb to zrobisz go
Czyli nie kupujq chleba tylko gowno mielone ze starego niesprzedanego chleba
może powinien coś w stylu "w żabce chleb wiejskie kosztował 3zł, a teraz 4zł, jak żyć panie premierze"?
2018 rok 4,40/kg
2020 rok 5,96/kg
- Jak to jest być skrybą, dobrze?
- Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że
źródło: comment_1631277849jPoIARVmaWub6nIfflwxzQ.jpg
Pobierz