Wpis z mikrobloga

Proszę Państwa, wiecie jaki wpis dla wykopków jest wpisem wartościowym? bynajmniej nie ten spod tagu #gruparatowaniapoziomu. Tym wpisem dzisiaj był wpis o przebiegu aborcji w klinice w Czechach. Autor już usunął po gównoburzy i zasadniczo nic bardzo do niego nie mam, choć uważam, że jest nieodpowiedzialny. Jestem raczej zwolennikiem aborcji na życzenie. Jednak uważam, że edukacja seksualna jest w tym kraju na niskim poziomie i pracując nad tym właśnie aspektem można, by zapobiegać niechcianym ciążą. Aborcja powinna być piętnowana i traktowana jako totalna ostateczność, a nie jako zabieg który sobie można wykonać od tak. Niestety sprzeciw wobec opresyjności systemu objawia się w taki sposób, że ludzie chwalą się, że mając dwójkę dzieci nie umieją się zabezpieczyć i dokonują aborcji. Do tego otrzymuje to poklask i uważane za wartościowy content xD.
#lewackalogika #prawackalogika #aborcja #bekazlewactwa #bekazpodludzi
snnop93 - Proszę Państwa, wiecie jaki wpis dla wykopków jest wpisem wartościowym? byn...

źródło: comment_1631201585mgunu32bKqML64JVGM2vk9.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@snnop93 mając dwójkę dzieci można dalej wpaść nawet używając antykoncepcji. Nazywa się to pech.
Wolę typa który z różowa usunie ciąże niż polmozga który stwierdzi, że w sumie ciul z tym niech będzie 3 mimo że nie mamy dla niego warunków.

Bardziej uwłaczające jest to, że trzeba jechać do Czech i dawać im zarobić niż móc po konsultacji z psychologiem zrobić to w Polsce.
  • Odpowiedz
@Canova: po pierwsze się nie zesrałem, po drugie jeśli to nawet był bait to pisanie, że to wartoścowy kontent i plusowanie tego już raczej nie baitem nie było, a do tego głownie się odnosiłem
  • Odpowiedz
@snnop93: Masz racje, trzeba na wykopie wprowadzić plusowy zamordyzm. Najlepiej niech jakiś dyktator mówi wszystkim co moga plusować a czego nie!!1 Ah to stado baranów tylko ty jeden wilk xDD
  • Odpowiedz
. Aborcja powinna być piętnowana i traktowana jako totalna ostateczność, a nie jako zabieg który sobie można wykonać od tak.

@snnop93: O to mi k*rwa cały czas chodzi.

@Cyberprank2137 Rozumiesz już? A no tak, kościół, religia ch*je muje.
  • Odpowiedz
@snnop93:

jeśli to nawet był bait to pisanie, że to wartościowy kontent i plusowanie tego już raczej nie baitem nie było, a do tego głownie się odnosiłem

No to był bajt i każdy plusował bo sobie kręcił beke, ty sie uniosłes robisz aferke że ktokolwiek smiał tam dac plusa a nie gdzie indziej i wielki żal i pretensje. Zluzuj gume, dostałes pierwszą 5 w nowym semestrze w bazie jest fajnie
  • Odpowiedz
Podaj mi jakieś sensowne podstawy takiego podejścia do aborcji, ja uważam na przykład że tych co nie śa niebieskookimi blondynami należy stracić, bo tak, argumenty te same.

@Cyberprank2137: Japi##dole, zastąpiłeś kościół i religie nazistowską propagandą xD
  • Odpowiedz
@snnop93: rozmowa na poziomie, albo ci przyklasnę albo kreuje specialnie narracje, nie rozumiem, jestem trollem, wstaw cokolwiek innego ośmieszającego druga strone.
Dobra nie wołaj mnie skończyłem w tym wpisie.
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan: Jeszcze raz ci odpowiem, jakbyś dobrze przeczytał mój wpis to byś zrozumiał, że nie jestem przeciwnikiem aborcji. Uważam natomiast, że słabym jest chwalnie się tym a jeszcze gorszym poklaskiwanie temu. Dodałem również, że edukacja seksualna kuleje u nas i to jest główny powód tylu niechcianych ciąż
  • Odpowiedz
Podaj mi jakieś sensowne podstawy takiego podejścia do aborcji

@Cyberprank2137: Chociażby opisana porze zemnie od samego początku moralność? A no tak, dla ciebie to zwykły "pasożyt" albo jakiś kato-spisek xD

Rozbawiłeś mnie, dzieki :)
  • Odpowiedz
@snnop93: W sumie fajnie trafiłeś tak na fali, temacik gorący i polityczny można ukręcić z tego bata. Przy okazji trochę się ponapinasz przy lustrze że jesteś taki społeczny i mądry, pokłocisz sie z ludzmi i dołożysz ciegiełke do tej wielkiej polaryzacji społeczenstwa. No bo jak to inni moga mieć inne zdanie niż ty, robić coś innego niż robisz ty i w ogółe jak oni śmią śmieć. Brawo, dostaniesz order z
  • Odpowiedz