Aktywne Wpisy

xmajami +124
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta

nad__czlowiek +32
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat #sprintyjacka
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
źródło: tswell
Pobierz

#lewackalogika #prawackalogika #aborcja #bekazlewactwa #bekazpodludzi
źródło: comment_1631201585mgunu32bKqML64JVGM2vk9.jpg
PobierzTypie to był bajt i krecenie beki a sie zesrałeś, idz sie wytrzyj.
Wolę typa który z różowa usunie ciąże niż polmozga który stwierdzi, że w sumie ciul z tym niech będzie 3 mimo że nie mamy dla niego warunków.
Bardziej uwłaczające jest to, że trzeba jechać do Czech i dawać im zarobić niż móc po konsultacji z psychologiem zrobić to w Polsce.
@snnop93: O to mi k*rwa cały czas chodzi.
@Cyberprank2137 Rozumiesz już? A no tak, kościół, religia ch*je muje.
No to był bajt i każdy plusował bo sobie kręcił beke, ty sie uniosłes robisz aferke że ktokolwiek smiał tam dac plusa a nie gdzie indziej i wielki żal i pretensje. Zluzuj gume, dostałes pierwszą 5 w nowym semestrze w bazie jest fajnie
@Cyberprank2137: Japi##dole, zastąpiłeś kościół i religie nazistowską propagandą xD
@Canova: Taaaa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobra nie wołaj mnie skończyłem w tym wpisie.
@Cyberprank2137: Chociażby opisana porze zemnie od samego początku moralność? A no tak, dla ciebie to zwykły "pasożyt" albo jakiś kato-spisek xD
Rozbawiłeś mnie, dzieki :)
No beka xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@snnop93: