Wpis z mikrobloga

@Scaab ja tam mam w------e, mogą mnie wrzucić do jednego wora z niezaszczepionymi. Ziomek przed wakacjami sie zaszczepił aby wyjechać na chorwacje. Potem się okazało, że chorwacja nie wymaga szczepienia bo hajs sie nie będzie zgadzać a typ i tak nie pojechał bo w stanie krytycznym trafił na szpital z zatorem XDDD
  • Odpowiedz
@Scaab: Zrobię tak samo, w ciągu tego roku sprawdziłem, że mogę skutecznie pracować zdalnie w różnych strefach czasowych. Na ten moment zrobiłem kilka małych wypraw zwiadowczych i chyba finalnie stanie na Ameryce Środkowej (gdzie nawet jak się będą chcieli bawić w zamordyzm, to w praktyce on nie będzie istniał).

W Polsce nic mnie nie trzyma - nie mam zobowiązań, nieruchomości, a moja najbliższa rodzina umie wsiąść do samolotu.

Razem ze mną zniknie
  • Odpowiedz
Jeżeli PIS wprowadzi segregację sanitarną to ja, moja żona z dziećmi, kilku naszych znajomych - wszyscy wyjeżdżamy z polski.

Wszyscy jesteśmy wykształceni - ja jestem programistą, żona lekarzem, znajomi pokończyli studia wyższe i pracują w #korposwiat.

@Scaab: bye bye
  • Odpowiedz
nie mam zobowiązań, nieruchomości

ze mną zniknie kilkanaście tysięcy złotych co miesiąc z budżetu (bo tyle płacę podatku co miesiąc)

@m-wjeczur: czyli chcesz powiedzieć, że zarabiasz kilkadziesiąt tysięcy złotych miesięcznie netto, ale nawet nie masz swojego mieszkania? xD
  • Odpowiedz
Jeżeli PIS wprowadzi segregację sanitarną to ja, moja żona z dziećmi, kilku naszych znajomych - wszyscy wyjeżdżamy z polski.

@Scaab: Do Australii? Bo kilka miesięcy temu to tam chciała jechać połowa wykopków.
  • Odpowiedz
Co za bzdury jeszcze dzień temu szczekałeś, że nie przyjmiesz żadnych eksperymentów medycznych... A dziś już po dwóch dawkach... Weź się lecz. Tak samo między bajki można wsadzić opowieść o tym, że masz wykształcenie powyżej przedszkolnego, nie wspominając o posiadaniu żony czy godności...
  • Odpowiedz