Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

baemaj +31

Zgadzacie się czy nie? Programuję 7lat w c# i muszę się niestety zgodzić z artykułem :( Jak zaczynałem to c# był "cukierkowy" i miał przyjemną składnie ale te najnowsze zmiany to jakieś abominacje wciskane na siłę :(
#csharp #dotnet #programowanie
Switch nowy jest rewelacyjny, pattern matching jest w deche, recodry to coś czego bardzo brakowało.
Co do var to osobiście wolę nie używać ale nie widzę problamu w tym, żeby jednak były.
private List _observationsartykul slaby jednak wiem o co autorowi chodzi
ja lubie c#
pisze juz w nim chwilke
@Brodeon lata temu swoją przygodę zacząłem właśnie od F# bo wtedy jeszcze pracowałem w finansach i złapałem książkę, która opisywała wykorzystanie f# w