Aktywne Wpisy
92cel +288
Może mało popularna opinia, ale Ukraina już przegrała tę wojnę i to przez jedną swoją decyzję - zezwolili kobietom na opuszczenie kraju.
Tym sposobem zrujnowali sobie demografię, nikt na zniszczona Ukrainę wracać nie będzie - a na pewno nie Ukrainka, która sobie ułożyła życie w DE, GB czy Francji.
Ostatnimi tygodniami jest głośno o tym, że Ukrainki wysylają papiery rozwodowe na masowa skale - kobietom nawet nie chce się udawać, że jeszcze
Tym sposobem zrujnowali sobie demografię, nikt na zniszczona Ukrainę wracać nie będzie - a na pewno nie Ukrainka, która sobie ułożyła życie w DE, GB czy Francji.
Ostatnimi tygodniami jest głośno o tym, że Ukrainki wysylają papiery rozwodowe na masowa skale - kobietom nawet nie chce się udawać, że jeszcze
Ana77 +60
Jakbym malo miała problemów to dostałam podwyżkę wynajmu 200 zł. Teraz place 2300 za 40m.
Zajebiste jest te dorosle zycie: kłopoty, rachunki, choroby i tak od rana do nocy.
Psychiatra prywatny za 250 zł? Kolejka na 3,4 misiące czyli nie przyjmują- polecają innych...
Teraz jestem samotną, chorą psychicznie babą na wynajmie z kotami. Do tego dzialanośc i praca pod chmurką,egoistyczna seniorka pod opieką i ojciec, który nie bardzo chcę ogarniac cokolwiek.
Do
Zajebiste jest te dorosle zycie: kłopoty, rachunki, choroby i tak od rana do nocy.
Psychiatra prywatny za 250 zł? Kolejka na 3,4 misiące czyli nie przyjmują- polecają innych...
Teraz jestem samotną, chorą psychicznie babą na wynajmie z kotami. Do tego dzialanośc i praca pod chmurką,egoistyczna seniorka pod opieką i ojciec, który nie bardzo chcę ogarniac cokolwiek.
Do
Wyobraź sobie, że jesteś dzieckiem i nagle zadajesz ciekawe pytanie - a dlaczego ja się golę, a on nie musi? I odpowiedź - bo tak jest, bo kobiety są zadbane itd. bez logicznego argumentu. Co to znaczy zadbane? Głupie prawda? To odpowiedź budująca bunt. Włosy u mężczyzny ok, a u kobiety oznaką zaniedbania - chociaż nie ma naukowego czy medycznego dowodu na to, że tak jest. To siedzi wyłącznie w waszej głowie. Przecież jesteśmy zupełnie takim samym gatunkiem.
Totalnie rozumiem sprzeciwienie kobiet w tej sprawie - dlaczego kobieta tylko ze względu na włosy, zupełnie coś naturalnego, ma być uważana za gorszą? Ma być publicznie oceniana? To jest absolutnie jej sprawa jak wygląda, jakie ma włosy i gdzie.
I totalnie Twoja sprawa czy Ci się podoba to czy nie - to Twoje prawo mieć swoje upodobania, czy podobają Ci się ludzi szczupli, grubi, owłosieni, totalnie ogoleni itd. Ale nie możesz swoich czysto subiektywnych wyobrażeń (tj. upodobań) na temat wyglądu drugiego człowieka brać jako „standard” i „tak powinno być”. Na tym polega akceptacja i tolerancja, której wielu z was nie ma.
„po części imponuje mi lewacka zdolność, do ideologizowania każdego objawu niechlujstwa, nie dbania o siebie i lenistwa.”Włochy u faceta wylewające się spod pach, 4 centymetrowe włosy na nogach, włosy na dupie, że nie widać gdzie się plecy zaczynają - w porządku, jest ok. Kobieta z lekkim owłosieniem - niechlujstwo i lenistwo. Serio? Nie widzicie w tym jakichś podwójnych standardów?
#zdrowie #rozowepaski #niebieskiepaski #neuropa #zwiazki i dla równowagi #bekazprawakow
O co walczy ta Pani? Chce namawiać kobiety do tego, żeby się nie goliły i wyglądały mniej atrakcyjnie?
Pytałem wcześniej czy przyklaskiwałabyś gdybym sam wrzucił
Komentarz usunięty przez autora
@spwasch: Dżungla miała obrazować fakt, tego że naturalny wyjściowy wygląd mężczyzny jest bardziej w kanonie, niż naturalny wyjściowy wygląd kobiety, co oznacza że kobieta musi się bardziej zmienić aby być uznaną za atrakcyjna, a czy zrobi to tuszem za 15zł czy za 200zł
@tomek_tr: no tak. Bo tak wszystko porównując kobiety muszą więcej wydawać kasy żeby o siebie dbać. Mężczyźni mają więcej wymagań co do wyglądu partnerki.
Ma być wszędzie wygolona(faceci nie muszą golić nóg, kobiety nie wymagają tego od mężczyzn a mężczyźni wymagają, klata pachy u mężczyzn to pół
@lysowsky: no czyli spodenek założyć nie mogę, bo już bedzie afiszowanie się i wystawianie się na śmieszność? XD cały czas teoretyzuje, bawi mnie że skoro biorę stronę tamtych ludzi które się nie goła z góry zakładacie że też się nie gole ale to już nieważne xD
Mają tych zabiegów więcej i muszą wydawać więcej kasy. Tak. I co w związku z tym? Mają mi się z tego powodu zacząć podobać nieogolone nogi?
A jeśli chodzi o wpisy na mirko z tagu przegryw to polecam użyć czarnej listy. To akurat banda frustratów oderwanych od rzeczywistości. Nigdy nie
@konopiapolska: to se znajdź typa, którego to podnieca. Ja #!$%@? aż tak pusto w u Ciebie w główce?
@hawat: To o mnie? Już nie można sobie podyskutować pod wpisem? Od razu doszukujesz sie u różowych szukania atencji? Co wy macie w baniach żeby tak kobiety uciszać na każdym kroku?
@konopiapolska: No a sam fakt, że to brzydko wygląda i że facet jak się tobą zajmuje, musi wypluwać włosy cię nie przekonuje?
@Mukkadun: pusto w głowie, głupia nie mysi. I się zaczyna wiązanka typowa dla Ciebie. dałam cię na czarną już dobre dwa miesiące temu. teoretycznie to nie takie łatwe bo jakieś 95% lubi ogolone a reszta po pijaku dopiero się przyzna.
No normalnie zostałam oszukana tak faceci tu szczycą się tym że mają różnorodne preferencje.
@pedros92: wypluwać włosy? Ja mu moich rąk czy głowy lizać nie każe