Wpis z mikrobloga

Pierwszy raz 4 z przodu ()
Mam 25 lat, bez wykształcenia (doszłam do 3 roku zarządzania ale nie napisałam pracy xD), zaczynałam w tej firmie od poziomu pracownika fizycznego.
Teraz mam stanowisko na którym świetnie się sprawdzam i czuję się spełniona, jadę rano do pracy z uśmiechem. Polecam każdemu ten styl życia.
Dodam dla feministek: pracuję jako koordynator na zakładzie produkcyjnym, większość moich współpracowników to mężczyźni. Mam kontakt na codzień z ludźmi od dyrektorów, poprzez technologów, monterów, po magazynierów, wszyscy mnie szanują, do tego zarabiam na zadowalającym dla mnie poziomie. To nie jest tak, że #rozowepaski zarabiają mniej, to wy zarabiacie mniej, a że jesteście seksistkami to zwalacie winę na swoją płeć xD
#chwalesie #pracbaza #praca
partycja_ - Pierwszy raz 4 z przodu (。◕‿‿◕。)
Mam 25 lat, bez wykształcenia (doszłam d...

źródło: comment_1630690306SslqEYDSgDwnCzcW8HeM6h.jpg

Pobierz
  • 325
może w tym wszystkim jest jakiś sposób. #!$%@? na swoją płeć jaka to głupia i nieporadna, mężczyznom to się podoba i awansik. Trzeba sobie radzić w męskim środowisku. Życie

@konopiapolska: niezłe urojenia. Już tak, jako przedsiębiorca patrze po tym co kto ma między nogami, a nie po skillach xD

Rzekłbym nawet, że są zawody (obsługa klienta czy HR np.) gdzie babki mają duzo łatwiej dostac prace.
@sepuqqu: Po raz kolejny, linkuję do badania wykonanego na podstawie danych dotyczących 1.6 miliona osób. Wyszukaj 2020 Gender Pay Gap Report jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, a teraz oczekuję przeprosin lub chociaż wycofania się z Twojego bezpodstawnego zarzutu.

@Phyrexia: Gender Pay Gap w Polsce chyba najnizszy na swiecie (bankowo top 3) czyli na poziomie błedu statystycznyego, a u nas nadal sraczka.
Nie pasuje jedź do Niemiec, tam jest chyba ponad
@partycja_ obrzydliwa ta wstawka o feministkach. wrzucasz to wszystko do jednego worka żeby przypodobać się zjebom na portalu z pedofilią
Ty pewnie nie jesteś feministka oczywiście? Każda trzeźwo myśląca kobieta jest, nie licząc tych uzależnionych od mężczyzn albo tych którym już #!$%@?ło i podriftowaly gdzieś w swoich urojeniach i z takich się śmiejemy
Eh smutno mi, że propaganda tak wyprała niektórym mózgi, że feminizm kojarzy się tylko z przemocą i chęcią posiadania