Wpis z mikrobloga

@quaz2020: no nic ci sie nie przypomina bo ciezko cos zawalic grzejac lawe ( )
west ham zaczal grac, ale nie liczac swansea to byl zawsze bramkarz lawkowy, ale pamietajmy ze jest 5 lat starszy od Szczesnego

Szczescny ma swoje fuckupy, ale jest lige wyzej nad fabisnskim, a ze na wykopie jest kult Fabianskiego "dobry, skromny chlopak, zawsze dzien dobry mowi w przeciwienstwie do pyskatego Szczesnego"
  • Odpowiedz
@Radus i co z tego moglbym nie czytać wykopu a i tak nienawidze nieszczesnego. Dla mnie to synonim przegrywa. W #!$%@? mam jak gra w klubie skoro ogladam go w reprezentacji. Pamietam czasy Dudka-nie blyszczal ale przynajmniej nie zawalal imo solidny kadrowicz, pozniej Boruca-jego parady w 2008 na Euro zwlaszcza w meczu z Niemcami. A szczena? Babol za babolem. I w #!$%@? mam kult fabiana czy szczeny po prostu gdyby fabian gral
  • Odpowiedz
@Radus a blaszczykowskiego oskarzasz o walki na biletach to odrazu rozwijaj temat ze to byly walki grzesia lato a kuba chcial byc fair wobec kolegow z repry ktorzt mieli obiecane bilety a na dobe przed meczem nie mieli odpowiedzi. Grasz se na turnieju dosc istotnym i nie chcesz zeby Cie oglądała rodzina i najblizsi? Chcesz. Pytasz prezesa pzpn czy da rade bileciki on mówi ze da rade a okazuje sie ze taki
  • Odpowiedz
@Lomana_LuaLua ogladales turnieje polski w pilke nozna czy kibicujesz od wczoraj?
2012 – wszyscy pamiętamy go z „kiera”, ale to przecież nie był jedyny błąd Szczęsnego. To jego pomyłka doprowadziła do bramki dla Greków
2016 – kontuzja, wiadomo. Ale halo, halo, Szczęsny był bliski deja vu sprzed czterech lat. Spójrzcie na ostatnią akcję meczu z irlandia północną na yt
2018- mecz z Senegalem. Nie chce mi sie tego komentowac.
2020-samoboj w meczu
  • Odpowiedz
@Radus Szczęsny jest tam gdzie jest tylko przez tatusia. Ogólnie reprezentuje dosyć żenujący poziom (bardzo dużo zawdzięcza zwyczajnie dobrej grze w obronie w Juve i nawet nie próbuj zmienić mojego zdania). Cała prawda, przereklowany #!$%@? plastuś który pali paczkę szlugów przed meczem, żeby być w stanie w ogóle ustać między słupkami. Zdecydowanie jeden z najlepszych reprezentantów Polski ostatniej dekady.
  • Odpowiedz
@quaz2020: no dwa błędy na upartego 3 przez 10 lat, bo pisanie o samobóju wskazuję tylko o tym, jakim jesteś ignorantem. Szczęsny musi ciągle mierzyć się z hejtem bo nie jest pokorny jak Fabian. Wczoraj też szukanie błędu na siłę, mimo że Szczęsny zagrał b. Przyzwoity mecz, był pewny na przedpolu, obronił parę groźnych strzałów.
  • Odpowiedz
@quaz2020 mógłbym Ci wymienić kilkanaście takich meczów, najwidoczniej skoro o to pytasz to nie oglądasz meczów. Fanboyu Fabianka bardzo mnie cieszy ,że już w końcu zakończył karierę w reprezentacji to takie misie jak ty nareszcie się zamkną czemu on nie gra. Pozdro
  • Odpowiedz