@quaz2020: no nic ci sie nie przypomina bo ciezko cos zawalic grzejac lawe (✌ ゚ ∀ ゚)☞ west ham zaczal grac, ale nie liczac swansea to byl zawsze bramkarz lawkowy, ale pamietajmy ze jest 5 lat starszy od Szczesnego
Szczescny ma swoje fuckupy, ale jest lige wyzej nad fabisnskim, a ze na wykopie jest kult Fabianskiego "dobry, skromny chlopak, zawsze dzien dobry mowi w przeciwienstwie do pyskatego
@Lomana_LuaLua ogladales turnieje polski w pilke nozna czy kibicujesz od wczoraj? 2012 – wszyscy pamiętamy go z „kiera”, ale to przecież nie był jedyny błąd Szczęsnego. To jego pomyłka doprowadziła do bramki dla Greków 2016 – kontuzja, wiadomo. Ale halo, halo, Szczęsny był bliski deja vu sprzed czterech lat. Spójrzcie na ostatnią akcję meczu z irlandia północną na yt 2018- mecz z Senegalem. Nie chce mi sie tego komentowac. 2020-samoboj w
@Radus Szczęsny jest tam gdzie jest tylko przez tatusia. Ogólnie reprezentuje dosyć żenujący poziom (bardzo dużo zawdzięcza zwyczajnie dobrej grze w obronie w Juve i nawet nie próbuj zmienić mojego zdania). Cała prawda, przereklowany p----s plastuś który pali paczkę szlugów przed meczem, żeby być w stanie w ogóle ustać między słupkami. Zdecydowanie jeden z najlepszych reprezentantów Polski ostatniej dekady.
@quaz2020: no dwa błędy na upartego 3 przez 10 lat, bo pisanie o samobóju wskazuję tylko o tym, jakim jesteś ignorantem. Szczęsny musi ciągle mierzyć się z hejtem bo nie jest pokorny jak Fabian. Wczoraj też szukanie błędu na siłę, mimo że Szczęsny zagrał b. Przyzwoity mecz, był pewny na przedpolu, obronił parę groźnych strzałów.
@quaz2020 mógłbym Ci wymienić kilkanaście takich meczów, najwidoczniej skoro o to pytasz to nie oglądasz meczów. Fanboyu Fabianka bardzo mnie cieszy ,że już w końcu zakończył karierę w reprezentacji to takie misie jak ty nareszcie się zamkną czemu on nie gra. Pozdro
west ham zaczal grac, ale nie liczac swansea to byl zawsze bramkarz lawkowy, ale pamietajmy ze jest 5 lat starszy od Szczesnego
Szczescny ma swoje fuckupy, ale jest lige wyzej nad fabisnskim, a ze na wykopie jest kult Fabianskiego "dobry, skromny chlopak, zawsze dzien dobry mowi w przeciwienstwie do pyskatego
2012 – wszyscy pamiętamy go z „kiera”, ale to przecież nie był jedyny błąd Szczęsnego. To jego pomyłka doprowadziła do bramki dla Greków
2016 – kontuzja, wiadomo. Ale halo, halo, Szczęsny był bliski deja vu sprzed czterech lat. Spójrzcie na ostatnią akcję meczu z irlandia północną na yt
2018- mecz z Senegalem. Nie chce mi sie tego komentowac.
2020-samoboj w
Komentarz usunięty przez moderatora