anoysath
237
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
quaz2020
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
32
Radus
@quaz2020: no nic ci sie nie przypomina bo ciezko cos zawalic grzejac lawe (✌ ゚ ∀ ゚)☞
west ham zaczal grac, ale nie liczac swansea to byl zawsze bramkarz lawkowy, ale pamietajmy ze jest 5 lat starszy od Szczesnego

Szczescny ma swoje fuckupy, ale jest lige wyzej nad fabisnskim, a ze na wykopie jest kult Fabianskiego "dobry, skromny chlopak, zawsze dzien dobry mowi w przeciwienstwie do pyskatego
32
quaz2020
@Lomana_LuaLua ogladales turnieje polski w pilke nozna czy kibicujesz od wczoraj?
2012 – wszyscy pamiętamy go z „kiera”, ale to przecież nie był jedyny błąd Szczęsnego. To jego pomyłka doprowadziła do bramki dla Greków
2016 – kontuzja, wiadomo. Ale halo, halo, Szczęsny był bliski deja vu sprzed czterech lat. Spójrzcie na ostatnią akcję meczu z irlandia północną na yt
2018- mecz z Senegalem. Nie chce mi sie tego komentowac.
2020-samoboj w
6
kaszana1404
@quaz2020 Euro 2020 samobój xDDDDD I już wiadomo ze nie warto zwracać uwagi na te rzygi
4
Bakuaku
Bakuaku
@Radus Szczęsny jest tam gdzie jest tylko przez tatusia. Ogólnie reprezentuje dosyć żenujący poziom (bardzo dużo zawdzięcza zwyczajnie dobrej grze w obronie w Juve i nawet nie próbuj zmienić mojego zdania). Cała prawda, przereklowany p----s plastuś który pali paczkę szlugów przed meczem, żeby być w stanie w ogóle ustać między słupkami. Zdecydowanie jeden z najlepszych reprezentantów Polski ostatniej dekady.
2
Lomana_LuaLua
@quaz2020: ile tych baboli miał w reprze Szczęsny?
1
Lomana_LuaLua
@quaz2020: no dwa błędy na upartego 3 przez 10 lat, bo pisanie o samobóju wskazuję tylko o tym, jakim jesteś ignorantem. Szczęsny musi ciągle mierzyć się z hejtem bo nie jest pokorny jak Fabian. Wczoraj też szukanie błędu na siłę, mimo że Szczęsny zagrał b. Przyzwoity mecz, był pewny na przedpolu, obronił parę groźnych strzałów.
1
rzaden_problem
@anoysath: Fabian już nie zawali (╥﹏╥)
0
Caesar7
@quaz2020 Tu akurat to najmniej zawinił
0
quaz2020
0
quaz2020
0
Chehu
@quaz2020: wpisz sobie Flappyhandski
0
Bakuaku
Bakuaku
@anoysath problem w tym, że Fabian nie zawalił nigdy gola
0
quaz2020
@kaszana1404 spojrz na strzelcow bramek w tym meczu. Statystyka klamie? Byl samoboj i taka jest prawda
0
kaszana1404
0
quaz2020
@kaszana1404 a wymien mi 1 mecz w ktorym szczęsny nas uratowal przed przegrana?
0
kaszana1404
@quaz2020 mógłbym Ci wymienić kilkanaście takich meczów, najwidoczniej skoro o to pytasz to nie oglądasz meczów. Fanboyu Fabianka bardzo mnie cieszy ,że już w końcu zakończył karierę w reprezentacji to takie misie jak ty nareszcie się zamkną czemu on nie gra. Pozdro
0
quaz2020
@kaszana1404 czyli nie wymienisz ani jednego, ja rowniez. Dziekuje dobranoc ;)
0
kaszana1404
@quaz2020 hahahahahahahah. Dobranoc koneserze patologii
0