Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

#koty #pokazkota #smiesznekotki
źródło: comment_1630604459wgigwr2lqWKLPq3eDPicME.jpg
PobierzJest nowy to jeszcze możecie wymienić na sprawnego kitku macie 14 dni ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie więcej radości sprawi wam zdrowy kitku a to kitku żyje dla was a nie wy dla niego. Do takich wniosków dojdziecie ale dopiero po pół roku kiedy s------------m
@penknientyjerz: moja biała ma już 15 lat i z tego jakieś 14 na podwórku. Miała być domowa, ale wybrała wolność. Czy jej to w czymś przeszkadza? Nie sądzę. Regularnie przynosi prezenty (ptaszki, myszki, nornice). Za domowego robi teraz cała czarna (2 lata). Ona chyba nie ma wad gen.
źródło: comment_1630618633bFAcmTAsvD20XdTJjPojOr.jpg
Pobierz@mgr_rybak: głucha przeżyła tyle lat na podwórku? Nieźle ja swojego jak puszczam po podwórku to lata sobie na smyczy automatycznej, głuchy ma małe szanse na przeżycie, nie usłyszy psa, samochodu itp
Jej głuchota na pewno nie przeszkadza ale kontakt kot-właściciel jest dużo gorszy przez to traci się dużo fajnych momentów
źródło: comment_1630619054UUeh77b3Y4wQ42IDRI0esR.jpg
Pobierzźródło: comment_16306206312lN97amBxw8DF71I2dxPQ1.jpg
PobierzSam na kolana usiądzie kilka razy w roku, trzeba go przez moment siłą przytrzymać, żeby został dłużej. Ocieranie się o nogi? Nie ma mowy.
Miałczy tylko w wyjątkowych sytuacjach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Twój z upływem czasu jakoś ewoluował?