Aktywne Wpisy

Roszp +197
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz
yahoomlody +182
Najgorsza cecha u bab to ciągle gadanie i co ciekawe, większość bab taka jest xD gadają i gadają i gadają, byle gadac, powtarzają w kolko to samo, bo ciezko wymyślać cos nowego. Posiedzenie chwile w ciszy to dla nich jakas największa kara.
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska

#koty #pokazkota #smiesznekotki
źródło: comment_1630604459wgigwr2lqWKLPq3eDPicME.jpg
PobierzJest nowy to jeszcze możecie wymienić na sprawnego kitku macie 14 dni ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie więcej radości sprawi wam zdrowy kitku a to kitku żyje dla was a nie wy dla niego. Do takich wniosków dojdziecie ale dopiero po pół roku kiedy s------------m
@penknientyjerz: moja biała ma już 15 lat i z tego jakieś 14 na podwórku. Miała być domowa, ale wybrała wolność. Czy jej to w czymś przeszkadza? Nie sądzę. Regularnie przynosi prezenty (ptaszki, myszki, nornice). Za domowego robi teraz cała czarna (2 lata). Ona chyba nie ma wad gen.
źródło: comment_1630618633bFAcmTAsvD20XdTJjPojOr.jpg
Pobierz@mgr_rybak: głucha przeżyła tyle lat na podwórku? Nieźle ja swojego jak puszczam po podwórku to lata sobie na smyczy automatycznej, głuchy ma małe szanse na przeżycie, nie usłyszy psa, samochodu itp
Jej głuchota na pewno nie przeszkadza ale kontakt kot-właściciel jest dużo gorszy przez to traci się dużo fajnych momentów
źródło: comment_1630619054UUeh77b3Y4wQ42IDRI0esR.jpg
Pobierzźródło: comment_16306206312lN97amBxw8DF71I2dxPQ1.jpg
PobierzSam na kolana usiądzie kilka razy w roku, trzeba go przez moment siłą przytrzymać, żeby został dłużej. Ocieranie się o nogi? Nie ma mowy.
Miałczy tylko w wyjątkowych sytuacjach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Twój z upływem czasu jakoś ewoluował?