Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +6
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Panowie z linuxa pomożecie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wkurzał mnie Windows więc zainstalowałem sobie mint, tylko świeżo poinstalacji system był taki zmulony, jak to jest na Windowsie po formacie nie ma sterowników do grafiki, myślałem że tu to ale po wgraniu to samo. Kliknięcie na coś i 5 sekund czekania az zaskoczy. To nie kwestia sprzętu bo windows 10 chodził dosyć szybko, a Linux podobno ma być lżejszy
Co to może być za problem?podejrzewam że jakiś blachy a google mi podaje jakies linki z forów 4 letnie gdzie jakieś akrobację dzikie ludzie mówią żeby robić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1630588823C7QNVYtX9gFyxnqeUyj2cl.jpg
PobierzA w ustawieniach Nvidii jest on widziany?
Nie mam tego zwylleo control paneli do nvidi
W sensie trzeba wyjaśnić jedno. Dystrybucje Linuksa są różne i nie zawsze jest tak, że wszystkie są szybkie. Jest różnica między np. Crunchbang++ a Ubuntu :D
Natomiast nie wiem jak pomóc za bardzo. Zakładam, że Wayland rozwiąże problem, ale jak nie to zmarnujesz trochę czasu
@Techies: A to akurat dziwne
Jak chcesz to spróbuj Fedory, natomiast nie używałem jej za bardzo, ale ludzie chwalą