Aktywne Wpisy
OjciecMateusz +53
wqeqwfsafasdfasd +111
Można napisać milion artykułów o tym, że piękno jest w każdym rozmiarze, nagrać tysiąc filmów o tym, że bycie otyłym jest fajne, modne i atrakcyjne, zrobić sto seriali o tym, jak otyłość nie definiuje naszego piękna czy zdrowia, ale wystarczy, że otyła kobieta zobaczy jedno zdjęcie koleżanki, która ma płaski brzuch, smukłe nogi, zgrabne pośladki oraz wcięcie w talii i cała ta chora propaganda traci jakąkolwiek moc.
#bekazgrubasow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zdrowie
#
#bekazgrubasow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zdrowie
#
#kfc
@Positano1: Bez kuponów czy jakiś promocji w macu jest dosyć drogo
takich chcą spróbować pierwszy raz longera
i takich co już wiedzą i nigdy więcej go nie zamówią
(polecam stripsy)
Ja co prawda fast foodów tego typu już nie jadam, ale parę lat temu zrobiłem aferę w Macu w Krakowie, że mi za mało frytek dali, docisnąłem pudełko po bokach i od spodu tak że fryty wpadły do środka i było ich może pół tego pudełka. Typ za kasą zaczął walić ściemy, że to tak ma być i jest odważone (co było bzdurą).
Poprosiłem z kierownikiem
Chamskie są takie praktyki, tym bardziej, że to nie jest tanie żarcie.
Komentarz usunięty przez autora
Osobna opcja, bsmart stripsy, gdzie są dwa większe
Komentarz usunięty przez autora
@JohnShelby: W KFC jest jeszcze drożej.
Chyba największym problemem KFC są różnice między restauracjami. Kiedyś w trasie zamówiłem Twistera z frytkami, twister był przypalony, frytki niedosolone i miękkie.
W McDonalds też miałem kilka razy tak, ze frytki były albo zimne albo burger wyglądał jakby ktoś nim kotlety ubijał, ale po prostu ja nie oczekuję, że w fastfoodzie dostanę dobrej jakości żarcie a jedynie, że mam możliwość zaspokoić je na
@Positano1: no i krytykujesz, że longer jest tylko kanapką z keczupem, sałatą i kurczakiem po czym polecasz hamburgera w którym jest tylko keczup i mięso xd zauważ, że drób jest droższy od tej papki oddzielanej mechanicznie z której robi się burgery w mcd :)