Wpis z mikrobloga

@JohnShelby: co ty #!$%@? jak to coś co kupiłeś kosztuje chyba 5 zł, a czisburger z mc kosztuje 4,5 zł, hamburger 4 zl kurczak burger 5 zł. W sumie możesz nadal kupować osrango longera z kfc i narzekać nadal że za 5 zł dostałeś suchą bułkę z sałatą i kilka gram kurczaka mi to wszystko jedno XD
@JohnShelby: Ale ja czy neguje to ze jesz czy ze jest tam dobrze? Napisalem ze kupujac za taka kwote dostajesz to co powinniens a nie danie z restauracji. W kanapce ze zdjecia jest to co potrzeba kawalek miesa salata sos i bulka. Nic wiecej tam nie powinno byc. Kazda kanapka/burger jak sie go rozlozy nie wyglada zachecajaco.
@JohnShelby: dlaczego tego nie zareklamowałeś?
Ja co prawda fast foodów tego typu już nie jadam, ale parę lat temu zrobiłem aferę w Macu w Krakowie, że mi za mało frytek dali, docisnąłem pudełko po bokach i od spodu tak że fryty wpadły do środka i było ich może pół tego pudełka. Typ za kasą zaczął walić ściemy, że to tak ma być i jest odważone (co było bzdurą).
Poprosiłem z kierownikiem
@JohnShelby: z 10 lat temu lubiłem longery, ale teraz naprawdę - każde KFC to syf, kanapki robione jak przez małpę, składników tyle co kot napłakał. Jakiś czas temu wzialem chyba stripsy, no na bydlaka wielkości pól piersi kury byla SAMA panierka, poza kawałkiem mięsa jakieś 0,5cm x 1cm xddd
@JohnShelby generalnie w Polsce fast food jest drogi i nie opłaca się tam chodzić w USA bezdomni tam jedzą mega tanio duże porcje darmowe sosy u nas za wszystko płac bez aplikacji nie podchodź
@JohnShelby: dlaczego u mnie zawsze wygląda to tak?

Chyba największym problemem KFC są różnice między restauracjami. Kiedyś w trasie zamówiłem Twistera z frytkami, twister był przypalony, frytki niedosolone i miękkie.

W McDonalds też miałem kilka razy tak, ze frytki były albo zimne albo burger wyglądał jakby ktoś nim kotlety ubijał, ale po prostu ja nie oczekuję, że w fastfoodzie dostanę dobrej jakości żarcie a jedynie, że mam możliwość zaspokoić je na
Pobierz
źródło: comment_1630413985kgzxUOpguM5jA8Kj2UKaVM.jpg
dostałeś suchą bułkę z sałatą i kilka gram kurczaka mi to wszystko jedno XD

@Positano1: no i krytykujesz, że longer jest tylko kanapką z keczupem, sałatą i kurczakiem po czym polecasz hamburgera w którym jest tylko keczup i mięso xd zauważ, że drób jest droższy od tej papki oddzielanej mechanicznie z której robi się burgery w mcd :)
@JohnShelby: Straszna chała się tam zrobiła. Kiedyś grander texas był świetny, ale parę razy się naciałem na fatalną sztukę i już im podziękowałem. Longer to zawsze był jakiś żart. Jedyne dobre tam to mega pocket. Nawet frytki słabe.