Wpis z mikrobloga

• 177
Poniekąd część dalsza tego https://www.wykop.pl/wpis/59932285
Gwiazdy się N------Y i było ZAJEBISCIE. Mamy domek z poddaszem i jednego wieczora się tam pchały i ta gwiazda z poprzedniego wpisu spadła i uszkodziła sobie kostkę i nie może chodzić XDDDD
No i w jej mniemaniu nam nie wypada robić cokolwiek innego niż siedzenie w domu bo przyjechaliśmy razem i powinniśmy razem spędzać czas XDDD

W screenie rozmowa z moim kumplem. Nie dosyć że ona durna to on też się zachowuje jakby mu brakowało piątej klepki XDDD
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #rozowypasek #logikarozowychpaskow
Goronco - Poniekąd część dalsza tego https://www.wykop.pl/wpis/59932285
Gwiazdy się N...

źródło: comment_1629973287IdxtZwqnYwhrf6tocP4NBX.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No i w jej mniemaniu nam nie wypada robić cokolwiek innego niż siedzenie w domu bo przyjechaliśmy razem i powinniśmy razem spędzać czas XDDD

@Goronco: Może tak naprawdę to wołanie kumpla o pomoc żebyście jego samego z tą tępą dzidą nie zostawiali dwa dni pod rząd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zlituj się nad chłopem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Goronco: Jak w poprzednim wpisie miałem bekę z księżniczki tak tutaj się zgodzę z kumplem. Jak razem wyjechaliście to nie wypada ich zostawiać na całe dnie. Przynajmniej w moim towarzystwie tak by to działało, choć to najwyraźniej kwestia priorytetów.

Edit: doczytałem komentarz wyżej. Skoro bait to nie ma się co rozwodzić nawet.
  • Odpowiedz
@Goronco wyjazd na urlop w kilka par to porażka, nieważne czy z rodziną czy ze znajomymi, zrobiłem to dwa razy w życiu i powiedziałem sobie i różowej że nigdy więcej, jak na razie się tego trzymam już ładnych parę lat, jak gdzieś jedziemy to tylko we dwoje i p------e humory jakiś ludzi
  • Odpowiedz
@Goronco: Dlatego nie jeździ się z innymi na wakacje. Albo same chłopy albo z zona/dziewczyna i koniec, reszta to instant rak, proszenie się o kłopoty i kończenie znajomości
  • Odpowiedz