Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +14
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
PodniebnyMurzyn +297
Szanowna Pani Jej Ekscelencja Ania Gotuje, to jest dla mnie fenomen nie tylko w skali kulinarnej (każdy przepis bardzo smaczny, postarany i wytłumaczony jak krowie na rowie), ale i ludzkiej. Przepis wstawiony 6 lat temu, a Szanowna Pani Jej Ekscelencja Ania Gotuje wciąż jest w stanie odpowiadać pod praktycznie każdym komentarzem, i nie jakimiś półsłówkami, ale normalnie jak Panbu przykazał. Nie olewa swoich fanów tak jak 99% twórców w internecie, tylko każdemu
#koronawirus #lockdown #4fala #wariantdelta
Tak się robi ludzi w c---a
@DerMitteleuropaer: a w Polsce masz odpowiednie ku temu regulacje prawne, no i przede wszystkim podparcie w konstytucji? Jeżeli nie, to kłaniają się obecnie wygrywane procesy sądowe za nielegalne ograniczenia. Żeby jakiekolwiek obostrzenia miały ręce i nogi, musieliby wprowadzić któryś ze stanów nadzwyczajnych, a tego nie zrobią.
@DerMitteleuropaer: skoro tylko kilka godzin, to dlaczego poprzednie ograniczenia były nielegalne, a przedsiębiorcy i obywatele wygrywają procesy sądowe?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DerMitteleuropaer: co to za bzdury? jak to nie jest, skoro jest. Może posłuchaj mądrzejszych od siebie w tym temacie, polecam jakiegoś prawnika.
@DerMitteleuropaer: tia, jasne, a wyroki sądowe po wpisaniu do ustawy nadal pokazują co innego( ͡° ͜ʖ ͡°)
a tu ogólnie o problemie: https://www.rp.pl/Prawo-karne/304169909-Mandat-za-brak-maseczki-po-zmianie-przepisow-wciaz-do-podwazenia.html
@mickpl: oczywiscie ze bedzie. znowu bedzie po 20tys zakazen i lockdown na cala polske i bedzie dotyczyl zaszczepionych i niezaszczepionych