Wpis z mikrobloga

@Przelew: ale gdyby była nieuchronność kary i ludzie wiedzieli że parkując tak dostaną słony mandat to gwarantuje ci że jednak by się nauczyli że można jednak zaparkować dalej i przejść się kawałek, bądź pojechać w niektóre miejsca transportem publicznym wiedząc że będą tam mieli problem z parkingiem, a tak jak widać zawsze macie jakieś wytłumaczenia.
@tumbooo: są parkingi podziemne przecież na 2 piętra spokojnie można zrobić :V kwestia inwestycji
to nie jest jakaś kosmiczna technologia ale w Polsce rzadko praktykowana
@Jade: A u mnie na osiedlu wygląda to tak. Po drugiej stronie akurat tego dnia było jeszcze może z 5m wolnego chodnika, ale po tej po której szedłem - wszystko #!$%@? autami, ja nawet nie pamiętam jak te chodniki wyglądają bo odkąd tu mieszkam (5 lat z hakiem) zawsze tam stoją na całej długości te #!$%@? auta, i po prostu nie ma jak tamtędy przejść. Więc muszę iść ulicą. A najzabawniejsze
Pobierz
źródło: comment_1629810879o4PKHLfqUYguRI6ESHHpFC.jpg
Jak was nie będzie stać na zjedzenie w restauracji to jecie ze śmietnika obok restauracji?

@niochland: jedzenie ze śmietnika jeszcze bym zrozumiał. To co autoburaki tutaj prezentują to coś w stylu wejścia do restauracji, zjedzenia posiłku i wyjścia bez płacenia bo nie wzięło się z sobą pieniędzy ¯\_(ツ)_/¯