@Wakabajashii: Do tego wysłali rezerwację na jedno miejsce po tym jak się zgodziłem zawieść Karyne do Bielska. A o tym, że dziecko powinno być w foteliku to na pewno nawet nie pomyśleli
@Motokomandor: na blabla zabierałem sporo osób, jak pracowałem za granicą. Najlepiej jeździło mi się z chłopakami co wracali z roboty do domu, zawsze ćwiartka w trasę, zero problemów z kasą i normalni ludzie. Nigdy nie zabieraj starych bab i kobiet z dziećmi, ani zwierząt.
@Motokomandor kumpel kiedyś się zadeklarował na bla bla, że zabierze świnie morską i podrzuci komuś tam. Na miejscu z------i mu bagażnik 10 kartonami, w każdej świnka morska (-‸ლ)
@aqweds: Nie wiem, nigdy czymś takim nie jeździłem. Staram się wybierać dużych przewoźników typu flexbus lub pociągi niż jak to ktoś wyżej napisał 'fajnych chłopaków z cwiartką w trasę'
@Motokomandor: no ten przypadek to ewidętnie coś nie tak z tymi ludźmi. A gdyby rozmowa potoczyła się inaczej, rzeczywiście zaczął by od tego że kobieta z dzieckiem i pisał jak cywilizowany człowiek. Do tego byłby ten fotelik, to zgodził byś się czy jednak nie? Ja któregoś razu jak jechałem z moja młoda 2 godziny to cała trasę wrzeszczała i nie dało się jej uspokoić. Nie chciał bym żeby ktoś obcy
źródło: comment_1629304875KuxgTRTZ1tQfCX7sId54uw.jpg
Pobierzźródło: comment_1629305880l1CaGzVgW9EJt5A21y0Fiz.jpg
PobierzAsertywność poziom zero.
xD