Aktywne Wpisy

maybe +163
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
PobierzCzy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Do takich spodni golicie całe nogi czy tylko w miejscach gdzie są dziury?
źródło: comment_16292682060UZ2GKjTu47MTqz6sOVUzp.jpg
PobierzPamiętaj - najbardziej zaniedbane są właśnie te w związkach ;p
Bywały już takie sytuacje ale to dawało tylko chwilową nauczkę. Wymyślanie fryzur, żeby nie było widać nieumytych włosów, golenie np tylko łydek a ud już nie.
Kobiety są generalnie obrzydliwe.
Komentarz usunięty przez autora
@Jelony
Nie spłycam tego aż tak, ofc jest wiele czynników ważniejszych od golenia nóg, samym facetom się nie dziwie, może wielu z nich nie zwraca uwagi, jedynie kobietom, to jest po prostu bardzo niekomfortowe, przynajmniej dla mnie. Nie dość, że to wygląda fatalnie, ja jako kobieta czułabym się po prostu brudna.
No ale jak to mówią w tych czasach - my body my choice :)
@Madridista98: Co jeszcze chcesz wiedzieć? Obalimy teorie i mity na temat l0szek :)
no! dokładnie tak jest xd