W tym wpisie piszcie jak sobie wyobrażacie remaster gta trilogy: -dodane nowe misje -w zasadzie ta sama muzyka -Claude mówi ( ͡º͜ʖ͡º) #gta #pcmasterrace #gry
Nie, chodzi mi o wycięte misje dla Lucasa Bertone(zupełny ich brak w remasterze), i te z jazdy ekstremalnej(jest ich znacznie mniej niż w starej Mafii).
@supra107: Bo jutuber tak powiedział? Jeżeli popularność i ilość pieniędzy generowanych przez GTA Online nie jest Twoim zdaniem wyznacznikiem jakości to ja nie wiem co jest. Idąc tym tokiem myślenia to wychodzi, że GTA SA jest lepsze od GTA V (⌐͡■͜ʖ͡■)
@dioxxx: Nie no, zajebista jakość dorobić parę autek, skryptów, dograć parę linijek, skleić w całość i dodatkowo ciągnąć jeszcze więcej hajsu z mikropłatności. Już nie wspominając o tym że GTA V sprzedają już przez 3 generacje konsol, gdzie dawniej R* skupiało się żeby jednak robić nowe gry a nie cały czas odgrzewać jednego kotleta. Poza tym, jedyne remastery które kojarzę które nie okazały się tanim skokiem na kasę to remastery
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
-dodane nowe misje
-w zasadzie ta sama muzyka
-Claude mówi ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gta #pcmasterrace #gry
źródło: comment_1629093529ZQqaLdlVWuInmutqtBDU8z.jpg
PobierzNie, chodzi mi o wycięte misje dla Lucasa Bertone(zupełny ich brak w remasterze), i te z jazdy ekstremalnej(jest ich znacznie mniej niż w starej Mafii).
@Karp_Molotow: Jak tam porównanie oczekiwań z rzeczywistością? :D