Aktywne Wpisy

wiemjuzteraz +172
Ostatki #ogrodnictwo #uprawiajzwykopem #domowasuszarnia #hobby #papryczki #chilihead #gotujzwykopem #polskiedomy
źródło: IMG_20241019_175721
Pobierz
NarkotykowyBaron +23
Pozdro, ja to najczesciej wege, ale se zrobiłem spaghetti miesne i jest pyszniutkie ♡
#gotujzwykopem #obiadove #brudaszpodkarpacia #jedzenie
#gotujzwykopem #obiadove #brudaszpodkarpacia #jedzenie
źródło: temp_file934792234167968027
Pobierz

-dodane nowe misje
-w zasadzie ta sama muzyka
-Claude mówi ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gta #pcmasterrace #gry
źródło: comment_1629093529ZQqaLdlVWuInmutqtBDU8z.jpg
Pobierz-dokładnie to samo co było, żeby kosztował jak najtaniej
-bez niektórych utworów bo ciężko odnowić do nich licencje i komu by się chciało.
Ja bym chciał, żeby niczego nie s---------i, no i cena była znośna.
Grafika na poziomie V, zmieniona mechanika rozgrywki pod współczesne standardy(strzelaniny, model jazdy itd.) i dostoswane do nowego gameplayu wszystkich misji. Bez jakichkolwiek większych zmian, niech zrobią tak żeby gry były dla współczesnego gracza grywalne, ale zachowały zawartość z oryginalnych gier.
@supra107: łasy na kasę to jest każdy ale akurat jakość to Rockstar ma na najwyższym poziomie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idealny remaster GTA ,to odpowiednik remake'u Mafia: The City of Lost Heaven
Grafika na poziomie V, zmieniona mechanika rozgrywki pod współczesne standardy(strzelaniny, model jazdy itd.) i dostoswane do nowego gameplayu wszystkich misji. Bez jakichkolwiek większych zmian, niech zrobią tak żeby gry były dla współczesnego gracza grywalne, ale zachowały zawartość z oryginalnych gier.
@Zgrywajac_twardziela to musiałby być remake jak z nową Mafią. Zapowiedzieli remastery, więc to będzie dalej kulawy silnik z lepszą grafiką. Silnik tych GTA uciągnie więcej wielokątów, ale nie
Weź mi nawet nie przypominaj, to jak spłycili fabułę, wykastrowali grę z aktywności pobocznych, i dokumentnie z**li zakończenie woła o pomstę do nieba ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czyli taki z wyciętymi aktywnościami pobocznymi, spłyconą fabuła i brakiem muzyki z oryginału? To ja dziękuję za taki remaster ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chodzi Ci o misje taksówkarskie? Parę drobnych szczegółów z fabuły usunieto xd No muzyki szkoda, ale w GTA tez nie ma co liczyć na stare radio ,bo licencja zdechła