Wpis z mikrobloga

@bavool: tak widziałem memy i zastanawiałem się co się stało, że tak się roztył, włosy mu wypadły, teraz to wiele rozjaśnia...stres i traumy mogą doprowadzić człowieka do ruiny. Z drugiej strony zawsze mnie dziwi, że sądy przyznają tak horrendalne alimenty na dzieci bogatych rodziców - z tego co udało mi się wyczytać na necie to było około 900 tysięcy rocznie - ciekawe na co "dzieci" wydają te 900k dolarów rocznie
  • Odpowiedz
a gigantyczne alimenty sprowadziły na niego widmo bankructwa

@bavool: ja p------ę. Jakie to musiały być alimenty żeby chłopa z niezłym dorobkiem filmowym doprowadzić na skraj bankructwa.
  • Odpowiedz
ma w------e na społeczne konwenanse, na ludzi i żyje po swojemu.

@onpanopticon: ej, a w ogóle osoby autystyczne są samodzielnie? Bo wydaje mi się że przynajmniej część z nich nie jest xD no ale elo, żyją po swojemu, pełna wolność mogą robić wszystko co chcą xD
Jeżeli wg ciebie 50latek że zrujnowanym zdrowiem, bankrut, po rozwodzie i z niepełnosprawnym dzieckiem to norma to serio współczuję, nie wiem jakie w twoim
  • Odpowiedz
@bavool: dobrze, że wrzuciłeś ten wpis, wielu osobom rozjaśni kim jest pan Brendan, a i może niektórzy się skuszą na odkrycie jego dorobku filmowego. U mnie Mumie to jest pozycja, którą oglądam przynajmniej raz w roku!
  • Odpowiedz
ej, a w ogóle osoby autystyczne są samodzielnie? Bo wydaje mi się że przynajmniej część z nich nie jest xD

@abcde: Autyzm to spektrum zaburzeń, które ma różne nasilenie (trochę jak zespół downa) od kompletnie nieporadnych i upośledzonych umysłowo, przez autystów z normalnym IQ po najbystrzejsze umysły w historii i różnych ekscentryków (do niedawna Zespół Aspergera był oddzielną jednostką, teraz jest uznawany za element spektrum autyzmu). Wspólnym mianownikiem autyzmu nie
  • Odpowiedz