Aktywne Wpisy
Galeria-Widgeta +424
Adece +22
#korposwiat #pracbaza #pracait
Mam dzisiaj rozmowe o pracę po angielsku. Obsrany jestem.
Jakieś tipy? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam dzisiaj rozmowe o pracę po angielsku. Obsrany jestem.
Jakieś tipy? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przecież to brzmi jakby jakiś desperat napisał i czekał z telefonem w ręku aż krolewna napisze, a On rzuci wszystko i pobiegnie z nią na spacer xD Zero szacunku do siebie haha
Komentarz usunięty przez moderatora
rzeczywiście XD
Komentarz usunięty przez autora
Co jest z Wami nie tak? Przecież pytanie "jak będziesz miała ochotę" jest normalnym zdaniem? Nie oznacza służalczości. Do wspólnych czynności raczej potrzebna jest ochota/checi dwoch osób.
Tutaj jedna osoba już deklaruje i pyta drugą ... Jpd.
Czy do tych samych kategorii wpada pytanie "Czy masz chęć" albo "Chcialabys"?
Ale chodzi mi że pytanie jakim gościu zaczął niby jest służalcze. A wg. mojej opinii jest to normalne zaproszenie. "Daj znać kiedyś jak będziesz miała ochotę to wyskoczymy na kawę" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hej możemy iść na piwko, jakbyś miał ochotę.
I jeb odpwiedź po 2 sekundach - ma czas i chęć powie tak, nie ma, powie nie.
A z kobietami to musisz jakieś wierszyki, #!$%@? muje, wykazać że msz inteligencję, poczucie humoru, podróżujesz od 10 lat, pracujesz 40 lat, IQ 200+, 3 mieszkania, wygląd chada i
@Kaziu: problem polega na tym, że takie stawianie sprawy w odniesieniu do randomowej laski z internetu w jakichś 80 albo 90 proc. skończy się tak, że ona niczego już nie zaproponuje, i dotyczy to też tych, które są tobą potencjalnie zainteresowane, jak jej dasz konkretny termin to często zareaguje entuzjastycznie i