Wpis z mikrobloga

"jak będziesz miała kiedyś ochotę "

Przecież to brzmi jakby jakiś desperat napisał i czekał z telefonem w ręku aż krolewna napisze, a On rzuci wszystko i pobiegnie z nią na spacer xD Zero szacunku do siebie haha

@Spytaj_twojego_odrzuta: desperat to bardziej tak analizuje każde swoje słowo i rozmyśla jak wypadnie przed innymi, co może się sprawdza w kontakcie przez neta, ale na żywo wychodzi w widocznego z daleka spięcia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@michal_77: Ale w sumie zabrać laskę na pierwszą randkę na sauny, takie najlepiej ze strefą nagości to super pomysł.
Można się zawsze bardziej wizualnie ocenić, a po seansie saunowym gdzieś z boku strefy relaxu porozmawiać.
Że o tym nie pomyślałem kiedy jeszcze randkowałem...
  • Odpowiedz
"jak będziesz miała kiedyś ochotę "

Przecież to brzmi jakby jakiś desperat napisał i czekał z telefonem w ręku aż krolewna napisze, a On rzuci wszystko i pobiegnie z nią na spacer xD Zero szacunku do siebie haha

@Spytaj_twojego_odrzuta: desperat to by brzmiał tak:

wyjdź ze mną, prosze proszę, nie wytrzymam,
  • Odpowiedz
Co jest z Wami nie tak? Przecież pytanie "jak będziesz miała ochotę" jest normalnym zdaniem? Nie oznacza służalczości. Do wspólnych czynności raczej potrzebna jest ochota/checi dwoch osób.

Tutaj jedna osoba już deklaruje i pyta drugą ... Jpd.

Czy do tych samych kategorii wpada pytanie "Czy masz chęć" albo "Chcialabys"?

@Kaziu: to ty nie wiesz, że oznaką braku desperacji jest obsesyjne analizowanie każdego słowa pisanego do przypadkowej osoby w internecie i
  • Odpowiedz
@edenmar: spoko. Pewnie masz rację. Przy czym ja nie oceniałem ewentualnej skuteczności rozpoczęcia dyskusji/podrywu, bo to co mówisz powinno zapewnić większą skuteczność.
Patrzyłem w perspektywie tego czy jest to służalcze czy nie :)
  • Odpowiedz
Co jest z Wami nie tak? Przecież pytanie "jak będziesz miała ochotę" jest normalnym zdaniem? Nie oznacza służalczości. Do wspólnych czynności raczej potrzebna jest ochota/checi dwoch osób.

Tutaj jedna osoba już deklaruje i pyta drugą ... Jpd.

@Kaziu: naczytali się za dużo PUŁA i są odrealnieni, tam mówią chłopaki, że kobieta lubić pewnych siebie samcuf alfa i nie można tak pytać, trzeba mówić coś w stylu "jedziemy jutro tu i
  • Odpowiedz
@Kaziu: To jest efekt dehumanizacji mężczyzn na portalach randkowych. Ty masz być idealny, każde słowo przemyślane, idealnie prowadzący rozmowę, pewny siebie, ale nie nachalny.

A wystarczy odwrócić rolę, i jak kobieta pierwsza pisze to już "Hej, co tam?" to dobry początek rozmowy. A samo napisanie "chciałabym gdzieś wyjść" lepsze od zaproszenia.

• Odpowiedz
@michal_77: hihi miałem tak raz, trochę się poznaliśmy, ona do mnie dlaczego mnie nigdzie na zabierasz na jakieś wycieczki, to się umówiliśmy, przychodzi termin a ona mówi że z kim innym się umówiła i nie będzie mieć czasu.
  • Odpowiedz