Aktywne Wpisy

marv0oo +314
Jestem w stanie sobie wytłumaczyć, jakby ktoś jakimś 20letnim gruzem tak parkował. Auto za pół darmo, to może go nie stać na parking.
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
źródło: jjj
Pobierz
radziuxd +230
źródło: 1000078488
Pobierz

MIRROR: https://streamin.one/v/b368414d
#mecz #golgif #reprezentacja #euro2025 #pilkanoznakobiet
One chcą zarabiać tyle co faceci
Poza tym wystarczy się promować w jakiś mediach skierowanych do kobiet aby przychodziły na mecze. Sponsorzy to zobaczą że jest jakaś stała grupa docelowa i przyjdą pieniądze. Proste. Mało jest firm typu Loreal które wydają kasę na różne kampanie to i na sport by nie wydały?
źródło: 1000040812
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
komentarz obrończyni po złym podaniu: "miałaś tam być, powinnaś się domyśleć"
komentarz bramkarki po nieobronionym strzale: "piłka leciała bardzo mocno, miałyśmy przewagę dwóch bramek, więc wolałam przepuścić bramkę i móc kontynuować spotkanie, niż zejść z połamanymi palcami, a poza tym nie wiedziałam, że piłka leci w kierunku bramki"
#logikarozowychpaskow
@mr_ponglish: a przynajmniej żeby faceci zarabiali tyle co one xD kaleczenie rzemiosła w pełnej krasie
źródło: temp_file8594809275382201059
Pobierz