Aktywne Wpisy
Riannon86 +169
Sprzątam w domowych książkach i znalazłam książkę kucharska prababci z 1889. Podsylam kilka stron. Gdyby ktoś chciał jakieś przepisy dajcie znać. #gruparatowaniapoziomu #gotujzwykopem #kuchnia #historia #ksiazki
Idzpanwjaro +1283
Ogłaszam konkurs na najlepszy opis obrazka oraz zapraszam do jego kradnięcia :)
#majtczak #afera #p0lka #morderca #majtczakmorderca #bekazpodludzi
#majtczak #afera #p0lka #morderca #majtczakmorderca #bekazpodludzi
#mieszkanie #blok #nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
Do tego każde większe zakupy, wyjazd z walizką jest upierdliwe. Tak jak ktoś pisał, kurierzy, dostawcy czy pogotowie będą się wkurzać ;)
A i jeszcze zależy jak długo planujesz tam mieszkać. Dziś jesteś zdrowym singlem, ale za 3 lata możesz być tatusiem
Nie myślałbym mieszkać w bloku do końca życia. Byłaby to raczej chęć odcięcia pępowiny od domu rodzinnego i w przyszłości inwestycja bo bez kredytu nie da rady...
@bober47: Dwie minuty wchodzenia po schodach to nie jest budowanie kondycji tylko #!$%@? się, a nawet mając kondycję to noszenie cięższych zakupów, rowerów czy czegokolwiek to czysta #!$%@?. A nie daj bóg skręć sobie głupią kostkę to będąc singlem zdechniesz tam z głodu.
@bober47: ja wynajmuję i sumie ujdzie, wnoszę codziennie hulajnogę 13kg idzie sie przyzwyczaić. Na minus ciepło w lato na plus ciepło zimą, prawie w ogóle nie grzałem mimo dużych mrozów (ciepło unosi się w górę więc mnie grzali sąsiedzi ja nawet
Komentarz usunięty przez autora